Anasayfa » Lazer Markalama » Basın ve Medya » İSTANBUL Lazer Markalama » Lazermak Markalama Kaynak San.Tic.Ltd.Şti

Lazermak Markalama Kaynak San.Tic.Ltd.Şti


İkitelli O.S.B. Eskoop San.Sit.C-3 Blok No:119

Telefon1: 0212 407 05 70

Telefon2:

Fax: 0212 40705 71

Web: www.lazermak.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:-
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Lazermak Markalama Kaynak San.Tic.Ltd.Şti olarak ülkemizdeki lazer teknolojilerine olan ihtiyaç ve talebi karşılamak üzere 6 yılı aşkın bir süredir Avrupa’ya olan bağımlılığımızı azaltan LASERAL markası ile Türkiye ‘nin ilk Fiber Lazer Markalama makinasını üreterek ve sürekli AR-GE çalışmaları ile otomasyonlu lazer markalama ve Lazer Kesim sistemleri konusundada sektörün önde gelen ve takip edilen kuruluşu olmanın gururunu yaşıyoruz.

Ayrıca Lazer Kaynak sistemlerinde Almanya menşeili VİSİON ve ROFİN marka lazer kaynak makinelerinin Türkiye Mümessilliğini yürütmekte olan firmamız bu iki markanın satış,servis,yedek parça hizmetini sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


10-20-30-40-50-100 Watt Pulse Fiber Lazer Markalama Sistemleri
10-20-30-40-50-100 Watt Pulse Fiber Lazer Markalama Sistemleri Yerli Üretim Fiber lazer Markalama... Sistemi 10 W / 20 W / 30 W / 40 W / 50 W / 100 W güç seçeneklerinde yüksek ışın kalitesi ve çözünürlük,düşük enerji sarfiyatı ,sıfır bakım maliyetleri ve uzun ömürlü oluşundan dolayı Fiber lazer markalama sistemlerinin sektörlerdeki tercih edilirliği her geçengün artmaktadır.Lamba pompalı ve Diyodlu lazer sistemlerine göre çok daha avantajlı oluşu ve daha az yer kaplaması gibi özellikleri i
Lazer Markalama MakinasıLazer Kaynak SistemleriLazer Kesim Makinaları

#lazer markalama #lazer markalama makinası #lazer kaynak #lazer kaynak makinası #fiber lazer


Benzer Firmalar