Raf Grup


Ağaoğlu My Office Plaza 212 No:3/489 Kat:30 Güneşli/Bağcılar

Telefon1: +90 (212) 220 45 45

Telefon2: +90 (212) 220 45 44

Fax: +90 (212) 220 45 43

Web: www.rafgrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Raf sektöründe faaliyet gösteren firmamız,ticari hayatına 1994 yılında mütevazi bir dükkanda başlamıştır. Kuruluşundan itibaren müşterileriyle karşılıklı güvene dayalı uzun vadeli ilişkiler kurmuş, hızla büyümesi ve gelişmesiyle raf sistemleri alanında öncü kuruluşlar arasında yerini almıştır.


Ürün ve Hizmetler


Paletli ve Ağır Yük Raf Sistemleri
Palet Rafları, ağır yüklerin ve paletli malzemelerin istiflendiği raf sistemleridir. Kısacası RACK SİSTEM diye adlandırılır. Paletli ve ağır yük raf sistemleri ayak ve traverslerden oluşur. Ayaklar depo yüksekliğine göre tespit edilir ve üzerine koyulacak paletlerin kilolarına göre seçilen traverslerin, kancalı veya cıvatalı konektörler vasıtasıyla birleştirilmesinden oluşur. Bu tür paletli ve ağır yük depo raf sistemleri tamamen monte ve de-monte özelliklerine sahiptir.
Çelik raf sistemlerinin tercih edilmesinin tek sebebi, arşivleme ve depolama sistemlerinde kullanım alanının daha fazla olmasından kaynaklanıyor. Kurum ve kuruluşlar daha çok çelik raf sistemlerini dayanıklılıkaçısından tercih ediyor. Taşıyacağı yük ve malzeme ebatlarına göre aralıklar tespit ediliyor, ayarlamaları yapılıyor ve imalatı gerçekleşiyor.

#depo raf sistemleri #çelik raf #raf sistemleri #raf fiyatları #raf modelleri


Benzer Firmalar