Anasayfa » Genel Makine Sanayii » Makine sanayi » » UHF NECAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

UHF NECAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.


İKİTELLİ O.S.B. TORMAK SAN. SİT. Z BLOK NO:34 BAŞAKŞEHİR - İSTANBUL

Telefon1: +90 212 5495136

Telefon2:

Fax: +90 212 5495137

Web: www.uhf.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1958
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NECAT MAKINA 1958 yılında Türkiye’nin duayen isimlerinden Necati Avcı tarafından kurulmuş ve 2010 yılından sonra ikinci kuşakta UHF NECAT MAKİNA olarak yoluna devam etmektedir. Plastik kaynak sektörünün Türkiye’deki ilk markası olan Necat Makina, 1958 yılından beri Plastik Kaynak Makinaları imal edip sürekli olarak geliştirmiştir.

Uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve teknik çözümler bulma kabiliyetimiz bizleri plastik kaynak alanında ihtisas sahibi olmamızı sağlamış ve bu konuda haklı olarak sektörümüzün lideri konumuna taşımıştır.
Bu uzun süreçte çeşitli uygulamalara uyumlu geniş bir ürün yelpazesine de ulaşmış olan UHF NECAT MAKİNA plastik kaynak sektöründe imalat, ithalat ve ihracat yaparak bu günlere gelmiştir.
Plastik kaynak teknolojisinde Türkiye’nin ilk markası olarak sektörde öncülük yapması UHF NECAT MAKİNA`yı sektörde Yüksek Frekans, Ultrasonik, Vibrasyon, Hot plate, Spin Welder ve Termoformig Vakum alanlarında söz sahibi olmaya götürmüştür.
Firmamız, başta Otomotiv, Beyaz eşya olmak üzere Medikal, Ambalaj, Elektrik-Elektronik, PVC branda, Membran, Gölge Sistemleri ve Gergi Tavan sektörlerinde müşterilerimizin ürünleri ile ilgili Kaynak ve Montaj isteklerine göre anahtar teslimi özel çözümler üretmekteyiz.
Ultrasonik Kaynak Makinaları alanında 1994 Yılında EVERGREEN - TAIWAN firması ile başlayan işbirliğimiz halen devam etmektedir.
Uzun yılların biriktirdiği tecrübe birikimiz ile her frekansta ve her çeşit Ultrasonik kaynak kalıbı (Horn-Sonotrode) imalatı uzmanlık alanımızdır. Horn imalatında özel alaşımlı Aluminyum, Çelik veya Titanyum malzemeler kullanmaktayız.
Vibrasyon Plastik kaynak makinaları alanında 2010 yılından bugüne DAEYOUNG – KORE ile is birliği yapan firmamız bu alanda da birçok yeniliğe imza atmıştır.
UHF NECAT MAKİNA ürünlerini yurt dışına ihraç eden, yurt dışından da bazı ürünleri ithal eden, hem üretici, hem ihracatçı ve hem de ithalatçı bir firmadır.
Firmamız Plastik kaynak teknolojilerinden Yüksek Frekans, Ultrasonik, Vibrasyon, Hot Plate, Spin welder ve Termoform Vakum konusunda sizlere en teknolojik ve en ekonomik çözümleri sunarak alanında her zaman öncü olmayı başarmıştır.
Uzun yıllara dayanan istikrarımız kalite ve sorumluluğumuzun güvencesidir.


Ürün ve Hizmetler


Ultrasonik plastik kaynak makinaları
Ultrasonik plastik kaynak makinaları
UHF NECAT MAKİNA IHTISAS ALANLARIMIZ
• YÜKSEK FREKANS PLASTİK KAYNAK MAKİNALARI: OTOMATİK, YARI OTOMATİK.
• ULTRASONIC PLASTİK KAYNAK MAKİNALARI: STANDART VE PORTATİF.
• DÖNER TABLALAR: ULTRASONİK KAYNAK MAKİNALARI İÇİN OTOMATİK, YARI OTOMATİK.
• VİBRASYON PLASTIK KAYNAK MAKINALARI
• SPIN WELDER (DONEREK KAYNAK YAPAN) PLASTIK KAYNAK MAKINALARI
• HOT PLATE (SICAK TABLA) PLASTIK KAYNAK MAKINALARI
• VAKUM ŞEKİLLENDİRME MAKİNALARI: 1000 X 2500 MM`YE KADAR.
• HORNLAR: ULTRASONİK PLASTİK KAYNAK MAKİNALARI İÇİN.
Yüksek Frekans (H.F) plastik kaynak makinaları
Gölgelik ve Gölgelendirme sistemleri, mebran, pergola, tır brandası, dev şemsiye, asma germe sistemleri, yağmurluk, sineklik, deri ve suni deri üzerine baskı, oyuncak, kırtasiye, ayakkabı, terlik, pvc ambalaj ve pvc üzeriüne her türlü baskı ve seşekillendirme.
Ultrasonic Plastik kaynak makinaları
termo plastik ürünleri birbirine kaynatan sistemlerdir.
ABS, PVC, AKRİLİK, PS, PP, PE, PC, SAN gibi mamüller.
plastik kaynak ihtiyacı olan her sektöre hitap eden firmamız özellikle, Otomotiv, Beyaz Eşya, elektrik, elektronik, aydınlatma, oyuncak, kırtasiye, ambalaj, su arıtma, promosyon.
Hot Plate ve Termoform Vakum
Spin welder

#Yüksek Frekans, #Ultrasonik, ultrasonic #Hot plate, #sıcak tabla #H.F.


Benzer Firmalar