Anasayfa » Elektrik elektronik » TEKİRDAĞ Elektrik elektronik » ikili endustriyel elektronik

ikili endustriyel elektronik


şeyh sinan mah.şehit irfan atasayar sokak no 5/a

Telefon1: 0282 654 43 22

Telefon2: 0282 654 43 22

Fax: 0282 654 43 22

Web: www.ikiliendustriyelelektronik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İkili Endüstriyel Elektronik Çorlu’da faaliyetine başlamış tecrübeli bir firmadır. Firmamız günümüzün gelişen teknolojileri ve bu teknolojilerin ülkemizde hızla yaygınlaşması sonucu meydana çıkan problemleri çözme konusunda, her geçen gün hizmet alanlarını ve amaçlarını büyütmek hedefindedir. Temel hedefimiz Ülkemizin her bölgesindeki müşterilerimize hızlı, güvenilir ve kaliteli servis hizmeti anlayışı ile çalışıp, müşterilerimizin problemlerine çözüm olmaktır. Firmamız genel olarak 3 ana grupta faaliyet göstermektedir.

Verdiğimiz hizmetler:

Elektronik Kart Tamiri

AC / DC Motor Sürücüleri Tamiri

Bakım
Onarım
Otomasyon


Ürün ve Hizmetler


elektronik tamir
İkili Endüstriyel Elektronik Çorlu’da faaliyetine başlamış tecrübeli bir firmadır. Firmamız günümüzün gelişen teknolojileri ve bu teknolojilerin ülkemizde hızla yaygınlaşması sonucu meydana çıkan problemleri çözme konusunda, her geçen gün hizmet alanlarını ve amaçlarını büyütmek hedefindedir. Temel hedefimiz Ülkemizin her bölgesindeki müşterilerimize hızlı, güvenilir ve kaliteli servis hizmeti anlayışı ile çalışıp, müşterilerimizin problemlerine çözüm olmaktır. Firmamız genel olarak 3 ana grupt
Teknik servisimiz, ilerleyen teknolojileri yakından takip ederek çalışmalarını sürdürmektedir. Teknik servisimizin yürüttüğü Ar-Ge çalışmaları müşteri sorunlarını önceden tespit etmemizi sağlamakta, teknik servisimize ayrıcalık katmaktadır.

Şirketimiz tarafından sağlanan servis hizmetleri kaliteli ve sorunsuz teknik servis anlayışı ile size en kısa zamanda tatmin edici sonuçlar sunmaktadır.

Ayrıca yerinde teknik servis hizmetimizle problemlere yerinde müdahale ediyor böylece zaman ve iş kaybınızı minimuma indiriyoruz.

Servis taleplerinizi telefon, fax, mail veya web sayfamız üzerinden bizlere yollayabilirsiniz.

#elektronik kart tamiri #inverter tamiri #lenze #abb #siemens


Benzer Firmalar