Gebze Etiket & Gebze Ribon


Güzeller Mah. Bahar Cad. No:41

Telefon1: 0.262 641 41 69

Telefon2:

Fax:

Web: www.gebzeetiket.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:1 | Memur:4 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:AZERBAYCAN, AFRİKA, ÇİN, HİNDİSTAN, KAZAKİSTAN, KOSOVA

2005 yılında kurulan firmamız, geçen süre zarfında kurduğu dinamik, tecrübeli ve daima gelişen kadrosuyla üretim ve hizmet ettiği alanlarda sektörünün en önemli aktörlerinden bir tanesi olma noktasında kayda değer bir mesafe kat etmiş bulunmaktadır. Firmamızın hali hazırda üretim, pazarlama, ve teknik servis alanlarında oluşturduğu kurumsal seviyeye gelmesini sağlayan siz saygı değer müşterilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Gebze Etiket, bünyesindeki tasarım-üretim ekibi ve çok renkli endüstriyel baskı makineleri ile birlikte imalat firması olarak 6 ana grup ürünün üretimini yapmaktadır:


Ürün ve Hizmetler


Kuşe Etiket
100x100 Kuşe Barkod Etiket
Baskılı Etiketler: Kimyasal, Otomotiv, Beyaz Eşya, Gıda, Market, Sağlık, Plastik ve diğer sanayi sektörlerinde kullanılan her tip (vellum, kuşe, termal, lamine termal, pp şeffaf, pp opak, pp metalize, vb gibi) ve baskıda (çok renkli) yapışkanlı ve yapışkansız etiketlerin üretimi.
Baskısız Barkod Etiketleri: Termal transfer barkod makinelerinde ribonlu veya ribonsuz baskı ile kullanılabilen sticker ürünlerinin üretimi.
Karton Etiketler: Barkod makinelerinde baskısı yapılabilen çok renkli veya boş karton etiketlerin üretimi.
Tekstil Etiketleri: Konfeksiyon imalatında kesimhane grubunda bulunan meto tasnif etiketlerinin (normal yapışkanlı, çok yapışkanlı, az yapışkanlı) 21 farklı renkte ve 12×22/12×26/16×26 ebatlarında üretimi.
Lazer / Inkjet Barkod Etiketleri Basımı: A4- yazıcılarında yapılan hazır etiketlerin her istenilen renkte ve ölçüde üretimi.
Ambalaj, Kontrol ve Paketleme Etiketleri: Ambalaj ve Paketleme bölümlerinde kullanılan kontrol, beden, defolu, numaralı ve renkli etiketlerin farklı çaplarda üretimi.
Barkod Makinaları ve Etiketleri: Gebze Etiket, iç ve dış pazarlama firması olarak; ürettiği 6 ana grup etiket ürünlerinin yanı sıra, sanayi tipi ve masa tipi barkod makineleri ve bu ürünlerin sarf malzemeleri, “wax / wax-resin / resin / DllOA ribonlar”, yıkama talimatı ürünleri olan “japon akmaz, saten, non-woven, tyvek, vb.” ürünleri müşterilerine temin etmektedir. Gebze Etiket, Teknik Servis firması kimliği ile de, sektörlerimizde kullanılan tüm barkod makineleri, meto etiketi-kesim grubu makinelerinin servislerini bünyesinde bulundurmakta, ve bu alanda müşterilerine çok hızlı geri dönüşler sağlamaktadır.
Tekstil ve Konfeksiyon Sarf Malzemeleri: Gebze Etiket, iç ve dış pazarlama firması olarak; Konfeksiyon Hazır Giyim İmalat süreçleri olan modelhane, kesimhane, dikimhane, ütü paket ürünlerinin makine, ara-yatırım makineleri, sarf malzeme, ve yedek parçalarının satışını yapmaktayız.
Hep birlikte daha güzel zamanları paylaşmak temennisiyle,
Saygılarımızla,

#etiket #ribon #barkod okuyucu #barkod yazıcı #el terminali


Benzer Firmalar