Anasayfa » Güvenlik Sistemleri » Elektrik elektronik » MARDİN Güvenlik Sistemleri » TUNÇ Haberleşme Ve Güvenlik Teknolojileri Tic.Ltd.Şti.

TUNÇ Haberleşme Ve Güvenlik Teknolojileri Tic.Ltd.Şti.


Atatürk Mah.Vatan cad.Aktif Petrol Yanı no :24/C

Telefon1: 0482 312 04 12

Telefon2: 0544 657 16 24

Fax: (482) 312-0512

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

UNÇ Haberleşme Ve Güvenlik Teknolojileri Tic.Ltd.şti.

Müşteri memnuniyetlerini sürekli gelişmeyi, kaliteyi ekip çalışmasını, sosyal sorumluluğu, profesyonel yönetim anlayışını, teknolojik gelişmelere uygunluğu ve paylaşımı esas alan bir anlayışla, sektöründe lider bir kuruluş olmayı TUNÇ HABERLEŞME & GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ TİC.LTD.ŞTİ.edinmiştir. Ayrıca belirlemiş olduğumuz bu vizyon çerçevesinde Müşterilerimize, çalışanlarımıza, çözüm ortaklarımıza, bayilerimize örnek bir kuruluş olmayı kendimize MİSYON edindik.

SATIŞ ÖNCESİ HİZMET

Gerçekleştirdiğimiz profesyonel satış öncesi hizmetler sayesinde ihtiyacınız olan tüm hizmetlerde kurumsal hizmet sunmaktayız.

Üstün projelendirme ve marka seçenekleriyle satış öncesi hizmet danışmanlığı konularında sınırsız bilgi alabilir. Size uygun seçenekleri seçme imkanına sahip olabilirsiniz.

SATIŞ SONRASI HİZMET

Sizlere Sunduğumuz Hizmetlerimizle Satış Öncesinde Gerçekleştirdiğimiz Üstün Desteği Satış Sonrası Hizmetlerimizdede Sağlamaktayız.

Tüm Soru Sorun veya Önerilerinizle Size En Kısa Süre İçerisinde Geri Dönüş Yaparak Hizmet Alımınızı Devam Ettirmekte, Ek İhtiyaçlarınıza Yine Profesyonel Yapımızla Destek Vermekteyiz.

ÜCRETSİZ KEŞİF İMKANI

İhtiyacınız Her Ne Olursa Olsun Uzman Ekibimiz İhtiyaçlkarınızı Yerinde Belirlemek İçin Keşif Hizmetini Sizlere Sunmaktadır.

Alacak Olduğunuz Yada Almayı Planladığınız Hizmet Seçeneğinizle Üstün Ekibimiz Sizle Ücretsiz Yerinde Keşif İş Modeli İle Alacak Olduğunuz Hizmeti Projelendirir.


Ürün ve Hizmetler


ahd dönemi
kamera seti yuksek çözunurluk
VİZYONUMUZ
TUNÇ Haberleşme ve Güvenlik Sistemleri Ltd. Şti müşteri memnuniyetini daima göz önünde tutarak, değişim ve gelişim gerekliliklerini benimseyip, güvenilirlik ve süreklilik içeren hizmet anlayışıyla sektöründe önder olmak, kaynaklarını riske sokmadan yeni yatırımlar yaparak her yıl büyüyen bir güvenlik şirketi olmayı hedeflemektedir.

MİSYONUMUZ
TUNÇ Haberleşme ve Güvenlik Sistemleri Ltd. Şti bir yandan müşterileri tarafından arzulanan hizmetleri en üst standartlarda sağlarken, diğer yandan da çevre, iş güvenliği ve toplum duyarlılığı içinde tüm faaliyetlerini yürüten, Türkiye’nin dünyada bilinen en büyük güvenlik şirketi olma amacını güden, yenilikçi ve güvenilir bir kuruluştur.

ORTAK DEĞERLERİMİZ

Davranışlarımızı, kararlarımızı ve iş amaçlarımızı yönlendiren ortak değerlerimiz;
Dürüstlük ve Şeffaflık,
Sorumluluk ve Hesap Verilebilirlik,
Rekabet ve Adalet,
Yaratıcılık ve Mükemmeliyet,
Karşılıklı saygı ve Sevgi,
Üye ve Çalışanların Mutluluğu.

#alarm sistemleri #kamera sistemleri #telefon santralı #arac takip sistemleri #kişi sayma cihazları


Benzer Firmalar