Afyon Yarka


Gimat Toptancılar Sitesi 16. Blok No : 460 / 3 MacunkÖy

Telefon1: 3123971020

Telefon2:

Fax: 3123971020

Web: www.afyonyarka.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamiz 20 yılı aşkın süredir tavuk ve sektor ürünlerinde kalite ve hijyen yonünden siz degerli müsterilerimize hizmet vermektedir. Firmamiz Tavuk, Yumurta, Yarka ve Yem sektorlerinde alisila gelmisin disinda, üretimin her aninda kontrol ve bakimi elden birakmadan, ürünlerimizi en üst kalitede sizlere sunmayi amac edinmis.
Bunun yaninda tüm üretim bize ait olup, Türkiye capinda is ortaklarimizla kalitemizi düsürmeden kendi araclarimizla kümesler arasi tasimaciligi da biz üstlenmekteyiz.
Kümes ve Kesimhanelerimizde bizzat ürünlerimizin asi, tedavi ve rutin saglik bakimlari icin hali hazirda 7/24 kendisine bizzat tahsis edilmis olan ve tüm laboratuar teknik aletleri yonetmelige uygun olarak düzenlenmis olan Veterinerlik bolümlerimiz mevcuttur.
Nakliyat araclarimiz ürünleri tasimak icin gerekli tüm donanima sahip olup, bunun yaninda soforlerimiz ve yolculuk esnasinda yardimci personelimiz hayvan tasimaciliginin hassasiyeti icerisinde egitim verilip acil durumlar aninda ne yapabilecekler ve ne yapmalari gerektigi konusunda bilgilendirilir. Kendilerini asabilecek durumlarda derhal ilgili personele ulasip bilgi verir. Takibinde personelimiz en yakinda hizmet personelini arac ve soforü ile irtibata gecirir.Araclarimiz sistemli olarak bakimlari yapilmakta ve sitemiz üzerinden il-il ilce-ilce nerede oldugu size verilen sevkiyat takip numarasi ile bizzat kendiniz takip edip sonuc alabilirsiniz.
Bunun yaninda Firmamizda sektorün ihtiyaclarini karsilamak icin depolarimizda sürekli ürün stok kontrolü ederek eksiklerimizi ver tedariklerimizi üst seviyede tutmaya calisiyoruz. Sizlerde elinizde bulunan ürünleri sitemiz üzerinden bizlere bildire bilesiniz diye online bildirim formlari olusturmus bulunmaktayiz. Ürün bildirimi yaptiginiz andan itibaren ürünün cinsine gore ilgili personel arkadaslarimiz sizlere geri donüs yaparak bilgi alis verisinde bulunacaktir.
Üretim, kesim, saglik kontrolü, nakliye alanlarinda son teknoloji ürünler kullanmakta olan firmamiz dünya capinda sektor fuarlarini ziyaret ederek katilimci olmakta ve yeni pazarlara acilmaktadir. Ürünlerimiz Türkiye de her bolgeye ulastirdigimiz gibi su anda hali hazirla gorüsülmekte olan pazarlarla birlikte daha fazla kitleye ulasmayi hedefliyoruz.Ürünlerimizi su anda Avrupa da bir cok ülkeye ihrac etmekteyiz ve bunun yaninda Asya,Afrika kitalarinda kendimize cizmis oldugumuz hedeflere emin adimlarla yürümekteyiz.Siz degerli dostlarimiz sayesinde ihracatimizin da artacagina eminiz.Destekleriniz icin sizlere cok tesekkür ederiz.
Sektor de bulunan veya bizim tespit ettigimiz iyilestirmeleri gerekli odalar ve yonetim birliklerine bizzat basvurarak onlem alinmasini saglamaktayiz. Bunun yaninda hem bizim hem rakip firmalarin üretim kalitesini arttirarak üretimin her aninda kaliteyi esas almalarini saglamayi amacliyoruz.Üretimin kalite olarak artmasi ilerde sektorümüzde olusacak krizleri daha onceden gormemizi saglayacaktir.Bizde bu yonde aciklari gidererek kaliteyi Tavuk,Yumurta,Yarka,Yem vb ürünlerimi


Ürün ve Hizmetler


LİGORİN TAVUK
LİGORİN Yumurta tavuğunun beyazı Ligorinler beyaz yumurtacı özelliğiyle günümüz kafes tavukçuluğunda en tercih edilen ırk olma özelliğini elinde bulundurur.. senelik 300 – 320 yumurta ve az yem tüketimiyle ticari yönden tercih edilme sebebidir.. Ligorin ırkları aşağıdakilerdir – HY-LİNE – BOWANS -NİCK-CİK – LOHMAN – DEKALP SATIŞTAKİ ÜRÜNLERİMİZ 16 HAFTALIK OLMAK ÜZERE 80 HAFTAYA KADAR MEVCUTTUR SİPARİŞ VE BİLGİ İÇİN : 0532 352 29 36 – 0 535 943 82 51 – 0 533 603 12 13
Ligorin

Susex

Nick Brown

Lohman Brown

Atak-s

Pleymouth Yarka

# # # # #


Benzer Firmalar