Anasayfa » Danışmanlık » İthalat ve İhracat » İSTANBUL Danışmanlık » Asil Emlak Gayrimenkul Büyükçekmece

Asil Emlak Gayrimenkul Büyükçekmece


Büyükçekmece Asil Emlak Dizdariye Mahallesi Mimarsinan Caddesi Havuzbaşı Mevki Topçuoğlu İş Merkezi No:26 Kat:1 Daire:4 Büyükçekmece İSTANBUL

Telefon1: 02126572496

Telefon2: 05443099704

Fax:

Web: www.buyukcekmeceasilemlak.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EMLAKTA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

ASİL EMLAK, kuruluş tarihinden bu yana, değişimlerini sürekli takip eden, Doğru Fiyat - Doğru Yatırım mantığı ile müşterilerini kısa sürede hedeflerine ulaşmalarını dolayısıyla müşteri memnuniyetini sağlamayı ve sürekli kılmayı en ön planda tutan bir gayrimenkul danışmanlık firmasıdır.

Öncelikle Büyükçekmece bölgesinde filizlenen ve yeşeren ofisimiz hizmet dallarını Beylikdüzü, Esenyurt bölgesi, Güzelşehir, Çatalca ve Silivriye kadar uzanan lokasyonda çalışmalarına devam etmektedir.

`` Bir gayrimenkulü değerlendirirken nasıl değerlendirmeli, neye göre değerlendirilmeli, ne eksiktir değerlendirmede ne fazla? Alırken hangi faktörlere bakılmalıdır, nerede ne değerde nasıl bir yer almak doğrudur? `` Çok değişkeni olan bu soruların yanıtı bizim oluşturduğumuz, müşteri memnuniyetini hedef alan, Doğru Fiyat - Doğru Yatırım çalışmalarımızdır. Bu sorumluluk bilinciyle hizmetlerimize devam etmekte ve daha ileriye götürme gayretindeyiz. Neden? “ ASİL EMLAK ” ASİL EMLAK herhangi bir gayrimenkul alımınızda sizlere ihtiyacınız ile ilgili alternatifler sunarak alanlarında gerçek değerlerle mukayeseler yapma imkanı verir. ASİL EMLAK herhangi bir gayrimenkul satımında, gayrimenkulü doğru tanımlayarak az zamanda talep eden çok kişiye bu gayrimenkulü tanıtma görevini üstlenir.



Vizyonumuz : Hayallerinizi gerçek kılmaktır.

Misyonumuz : Koşulsuz müşteri memnuniyetidir.


Sizin gibi hayal eden, sizin gibi düşünen bir dost arıyorsanız yanınızdayız

Gelin emlak ile ilgili sorunlarınızın çözüm ortağı olalım…


Ürün ve Hizmetler

Gayrimenkul Satış , Kiralama

#büyükçekmece emlak #asil emlak #asil gayrimenkul #büyükçekmece asil #asil emlakçı


Benzer Firmalar