Yaka Yazılım Bilişim & Danışmanlık


Huzur Mah. Karadeniz Cad. NO: 54 KAT:1 Ümraniye/İSTANBUL

Telefon1: 0 546 496 4334

Telefon2:

Fax:

Web: www.yakayazilim.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Güvenebileceğiniz kalite..

İnternet sektörünün dinamik yapısı içinde en iyi hizmeti en uygun koşullarda sağlayabilmek amacıyla altyapı çalışmalarına büyük önem göstererek, sektörde yenilik ve teknoloji kullanımı konusunda öncü olmayı ilke edinen Yaka Yazılım bir Bilişim, Tasarım ve Yazılım geliştiricisidir.

Yaka Yazılım, kurulduğu günden itibaren müşteri memnuniyetini ve karlılığını daima ön planda tutmuştur. Ürettiği çözümlerin güncel ve yaşayan projeler olmasına özen göstermektedir. Sektörün en büyük sıkıntısı proje sonrası bakım ve destek sorununu da ortadan kaldırıp verdiği desteği yine müşteri memnuniyeti ile kanıtlamanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Yaka Yazılım olarak geliştirdiğimiz çözümlerde Mükemmellik, Gelişme ve Ekip Çalışması değerlerini temel alıyoruz.

Mükemmellik: Mevcut bir fikirden yeni yaratılan bir konsepte kadar, tüm aşamalarda yaratıcı ve kusursuz çözümler geliştiriyoruz.

Gelişme: İş anlayışımızın temelinde uzmanlık anlayışı yer alıyor. Yaka Yazılım çalışanları her gün yeni bir şeyler öğrenmek, kendilerini sürekli geliştirmek anlayışı ile çalışıyorlar. Bu yaklaşım ile ilerleyen teknoloji dinamiklerindeki değişime kolaylıkla adapte oluyoruz.

Ekip Çalışması: Müşterilerimizle verimli, uzun vadeli ilişkiler kuruyor, girişimciliğe ve yaratıcı fikirlere saygı duyuyoruz. Projelerimizi, deneyimimizi ve bilgilerimizi ekibimiz ve müşterilerimizle paylaşarak hayata geçiriyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Web Tasarım
Web Tasarım Web tasarım yaptırmak amacıyla yola çıkan değerli dostlarımıza fikir vermesi açısından, bununla birlikte yol göstermesi amacıyla uyarılarda bulunmak isteriz; internet sitelerini yaşayan organizmalar olarak düşünebilirsiniz. Edinmiş olduğunuz tasarım, içinde barındırdığı yazılımın zaman içinde yeni eklentDevices_Application (Custom)ilere, yeni güncellemelere, geliştirmelere ihtiyaç duyacağını, ihtiyaçlar sebebiyle yazılımının müdahalelerle ayakta tutulması gerekebileceğini lütfe
web tasarım, web yazılım, web tasarım hizmeti, seo, seo hizmetleri, e-ticaret, mobil uygulama, mobil yazılım, sms gönderme sistemi, toplu mail gönderme, çağrı merkezi sistemi, özel yazılım

#web tasarım,web yazılım #e-ticaret,mobil yazılım #mobil uygulama,seo hizmetiler #toplu mail gönderme,seo #çağrı merkezi,web tasarım hizmeti


Benzer Firmalar