BEYKOZ BÖLGE HALI YIKAMA


Parseller Mah. Karadeniz Cad. No: 4 Ümraniye - İSTANBUL

Telefon1: 0216 610 00 61

Telefon2: 0507 356 20 58

Fax:

Web: www.beykozbolgehaliyikamafirmasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2003 yılından beri sektörümüzün lideriyiz. Sektörümüzde son zamanlarda halı yıkama firması olarak faaliyet gösteren birçok merdivenaltı şirketler açılmıştır. Malesef oto yıkama servislerinde halılar yıkanıp, hijyen ve temizlik konusunda güvensiz olan bu firmalar sağlık ve halı temizliği açısından son derece riskli firmalardır. Sağlık temizlik ve halılarınızın uzun ömürlü olmasını istiyorsanız en gelişmiş modern otomatik halı yıkama makinalarında servis hizmeti veren Beykoz Bölge Halı Yıkama hizmetinizdedir.


Ürün ve Hizmetler


HALI YIKAMA
Beykoz geneli her mahalleye halı yıkama hizmeti vermekteyiz. Sizlere bir telefon kadar yakınız. Web: beykozhaliyikamafirmasi.com Tel: 0216 610 00 61 - Gsm: 0507 356 20 58
Beykoz ve çevresi olan illerde servis aracımızla hafta içi ve cumartesi günleri dahil olmak üzere her gün hizmet vermekteyiz. Halı yıkama sektöründe 12. yılı aşan servis hizmet süremizde en iyi halı yıkama şirketiyiz. 600 metre2 kapalı alanda hizmet veren fabrikamız tam otomatik yıkama, sıkma ve kurutma makinaları ile halı temizlik hizmeti vermektedir. Yıkama ve kurutma işlemleri bittikten sonra, servis elemanlarımız tarafından özenle poşetlenen halılarınız adresinize teslim ediliyor.

#beykoz halı yıkama #beykoz halı yıkama firması #beykoz halı yıkama servisi #beykoz halı yıkama fabrikası #


Benzer Firmalar