Anasayfa » Jeoloji » ELAZIĞ Jeoloji » EMERSON MÜHENDİSLİK SONDAJ LTD ŞTİ

EMERSON MÜHENDİSLİK SONDAJ LTD ŞTİ


İzzetpaşa Mh. Mehmetçik Sk. Doğan Kılıç İş Merkezi No:17/8 ELAZIĞ

Telefon1: 4242330034

Telefon2: 5325077899

Fax: 4242330033

Web: www.emersonmuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:53 (Yönetici:2 | Memur:8 | İşçi:43
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EMERSON MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ.; Yüksek Jeoloji Mühendisi Yrd. Doç. Dr. Emin ERDEM tarafından 2002 yılında EMİN SONDAJ ismi ile kurulmuş olup 2010 yılı itibari ile kurumsal bir yapı kazanarak EMERSON MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. adı altında alanındaki faaliyetlerine büyüyerek devam etmektedir.

EMERSON; Jet Grout, Fore Kazık, Mini Kazık, Ankraj, Enjeksiyon, Zemin Çivisi, Zemin Islahı, Jeolojik ve Jeoteknik Etüt Sondaları, Mühendislik Jeolojisi Rapor ve Harita uygulamaları gibi çalışmalarla Zemin ve Temel Mühendisliği konularında faaliyet gösteren sektörün güvenilir uzman firmalarından biridir.


Ürün ve Hizmetler


zemin etüd
Şirketimiz “Zemin ve Temel Mühendisliği” gibi uzmanlık isteyen konularda mühendislik kuralları içinde, akılcı projeler üreterek; bunları üst düzey hizmet anlayışı içinde ve teknik normlara bağlı kalarak uygulamayı, temel ilke edinmiştir. Günümüz ekonomik ve teknolojik koşullarına uygun, hızla değişen şartların gereklerini yerine getirerek, projelerin tasarımından gerçekleşmesine kadar her adımında günümüzün en ileri, modern makine olanakları ve deneyimli kadrolarıyla en doğru ve en ekonomik çözü
Zemin Etüd Sondajı
Güzergah Etüd Sondajı
Baraj yeri sondajı
Sondaj
Enjeksiyon Sondajı
Fore Kazık
Mini Kazık
Ankraj
Zemin İyileştirme
Tünel Enjeksiyonu
Baraj Enjeksiyonu
Gölet Enjeksiyonu

#zemin etüd #sondaj #enjeksiyon sondajı #bina etüdü #mini kazık


Benzer Firmalar