Asermak


Asermak Boya Makinaları Atatürk Oto Sanayi Sitesi Çarşısı Grubu No:75 Kat:2 Başakşehir / İSTANBUL

Telefon1: 02124851636

Telefon2:

Fax: 02124863138

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

*İstanbulda kurulan fİrmamızda;elektrostatik toz boya ve yaş boya kabinleri imalatı yapmaktayız. Bunun yanı sıra tozboya ve yaş boya tabancaları yedek parçaları,iş güvenliği kişisel ürünleri gibi muhtelif alanlarda hizmet vermekteyiz.
*Zengin ürün çeşitlerimiz, geniş stoklarımızla sanayicilerimizin ihtiyacı olduğu malzemeleri en hızlı şekilde hizmete sunmaktadır.deneyimli ve işinde uzman ekibimiz taleplerinize uygun, en doğru çözümleri üretebilmek adına alternatif önerelilerlede sizlere yardımcı olmaktadır.
*Teknik servis hizmetimizle tüm marka ve model boya uygulama ekipmanlarının teknik servis hizmeti verilmekte olup yedek parça satşı yapılmaktadır.
*Vizyonumuz:farklı kalite ve maliyetteki ürünlerle talep ve beklentilerinize en uygun ürünü hizmete sunmak.sektörümüzdeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri işlerimize yansıtarak en güncel ve en modern ürünlerle sizleri buluşturmak.


Ürün ve Hizmetler

yaş boya kabinleri, toz boya kabinler, yaş boya tabancaları yedek parçaları, toz boya tabancaları yedek parçaları, diyaframlı transfer pompaları, boya makinaları

#yaş boya kabini #yaş boya fırını #toz boya fırını ve kabini #toz boya #tabanca ve pompalar


Benzer Firmalar