GENCER MAKINA


1.Sanayii Sitesi G Blok No:2/Kdz.Eregli

Telefon1: (0372) 333 02 02

Telefon2:

Fax: (0372) 333 03 02

Web: gencermakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, müşterilerimizin taleplerine en kısa zamanda, güvenilir çözümleri oluşturarak, dayanıklı ve kaliteli malzemeler ile, fiyat/kalite oranını daima göz önünde bulundurarak hizmete sunma gayreti içerisindedir.
Bu sebeple Firmamız müşterilerimizin ve endüstrinin çok çeşitli olan ihtiyaçlarını tek kaynaktan çözüme ulaştırabilmelerini sağlamak amacıyla daima ürün çeşitliliğini, kalitesini artırmaktadır. Web Sitemizde görmüş olduğunuz imalatların bir çoğu stoklarımızda bulunmaktadır, ayrıca müşterilerimizin özel ihtiyaçları gerek sistem dizayn ederek, gerekse dünyanın güvenilir üretici firmaları ile işbirliği yaparak çözüme ulaştırılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


İmalat , Ticaret ve Taahhüt ,Torna ,Kaynak,Çelik, Konstrüksiyon,Epoksi,Polüiretan,Fiber Glass
Yüksek elastikiyet, mükemmel aşınma mukavemeti, darbeye, kopmaya, yırtılmaya, yorulmaya mukavemet, yağlara, solventlere, suya ve ozona karşı dayanıklılık, şeffaf ve istenilen renkte elde edilebilme imkanları, metalden daha hafif olmaları ürünlerimizin başlıca özellikleridir.
İmalat , Ticaret ve Taahhüt , Torna , Kaynak, Çelik, Konstrüksiyon, epoksi, fiberglass üretimi, fiber glass, kdz.eregli gencer makina, fan üretimi, fan imalatı, merdane imalatı, metal sanayi, metallere şekil veren makineler, tesviye, fiberglass saç, fiber glass saç imalatı, fiber glass imalatı, fiber glass örtü saçları, mil.

#İmalat , Ticaret ve Taahhüt #torna,tesviye #fiberglass üretimi,fiberglass fan #tornacı sitesi,yedekparça imalat #Çelik, Konstrüksiyon,epoksi,fiberglass


Benzer Firmalar