Anunturi


str. Bucurecti

Telefon1: 05313227205

Telefon2:

Fax: 02123223044

Web: tocma.ro

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2015`in ilk aylarında kurmuş olduğum tocma.ro projesi şu an Romanya`da en çok tanınan ilan siteleri arasında girmeye başardı. Aslında aklımda hiç bu kadar hızlı ilerleyebileceğini düşünmemiştim, ancak Tocma anunturi isminde siteyi ziyaret edenler hemen yorumlar yazmaya, sosyal ağlarda projeyi paylaşmaya başladı. Bu da beni elbette çok sevindirdi. Çünkü hem bana seo için yardımcı oluyor, hem de daha çok tanınmaya teşvik ediyor. Proje eğer wordpress altyapısı ile yapılmış olsaydı bu kadar konuşulacağını açıkçası mümkün olamayabilirdi. O yüzden ziyaret eden kişilerin daha fazla ilgi çekebilmesi ve kurumsal görünebilmesi için RoR programala dilini seçtim.

Bir zaman sonra bu programa dilinin beni seo açısından çok zorlayacağını düşündüm ve gerçekten öyle oldu ancak Google.ro (Romanya) arama sonuçlarında yükselmek daha kolay olduğunu fark ettim. Hatta sıralama güncellemesi yapıldığı zaman gerçekten en kaliteli


Ürün ve Hizmetler

Tocma genelde sadece Romanya ülkesinde faaliyetler bulunmaktadır. İnsanların ilanlara daha kolay erişebiliyor ve kolayca ilan ekleyebiliyor. Anunturi gratuite adında bu girişim Romanya`da oldukça hızlı bir şekilde ilerledi.

#anunturi #anunturi gratuite #adauga anunturi gratuite #tomcai #olx


Benzer Firmalar