DUVAR KAĞITLARI VİLLA DEKOR


KIZILIRMAK CAD

Telefon1: 3522333739

Telefon2: 2333739

Fax:

Web: http:/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

VİLLA Dekor İthal Duvar Kağıtları adı altında tüm yenilikleri siz değerli müşterilerine sunmaktadır. İthal Duvar Kağıtları Toptan VE parekende satışı alanında yüzlerce renk ve desenlerde ürünlerin dağıtımınıve satış uygulama yapmaktadır.

Mutlak Memnuniyet anlayışını benimseyerek 2007 yılından itibaren hizmet veren, her geçen gün yenilenen teknoloji ve günümüz trendlerine ayak uydurarak büyüyen ve gelişen VİLLA Duvar Kağıtları, sektörünün lider konumunda olan ve zaman içinde en çok tercih edilen firma konumuna gelmiştir.

Etik ilkelerinden, hedef ve değerlerinden ödün vermeden faaliyetlerine devam eden firmamız, geniş satış ve dağıtım ağı ile hizmet vermeyi sürdürmektedir. Uzman kadrosu ile ihtiyaçları doğru analiz etme ve bünyesinde yer alan geniş ürün stoğu ile müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap vermesi memnuniyeti arttırmış ve kendi sektörünün emin adımlarla ilerlemesine neden olmuştur.

VİLLA Duvar Kağıtları,


Ürün ve Hizmetler




Boyanabilir Duvar Kağıtları

Çocuk Grubu Duvar KağıtlarI


Desenli Duvar Kağıtları

Düz Duvar Kağıtları

Mutfak ve Banyo Duvar Kağıtları

Tuğla Desenli Duvar Kağıtları

Duvar Kağıdı Yapıştırıcısı
































#DUVAR KAĞIDI #TAŞDESEN DUVAR KAĞIDI #Boyanabilir Duvar Kağıtları #Boyanabilir Duvar Kağıtları #Çocuk Grubu Duvar KağıtlarI


Benzer Firmalar