Anasayfa » Matbaalar » Basın ve Medya » İSTANBUL Matbaalar » İkiel Matbaa Reklam Amb. San. ve Tic. Ltd. Şti.

İkiel Matbaa Reklam Amb. San. ve Tic. Ltd. Şti.


T.Hacı Mehmet Mah. Selamiali Efendi Cad. Üsküdar Kapalı Çarşısı No: 30/30-6-7 Üsküdar/İST.

Telefon1: 02163102109

Telefon2:

Fax: 02163416611

Web: ikielreklam.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ikiel Matbaa Reklam, Üsküdar ve tüm istanbul’daki kurumsal müşterilerinin en guvenilir çözüm ortaklarindan... Aynı zamanda kişilere özel sedef, kristal ve benzeri davetiye siparislerini de basariyla yerine getiren firma, kisiye ozel ve firmalara yonelik kartvizit tasarım ve basım işlemlerini de yapıyor.

Aynı zamanda Profesyonel Digital baskı makineleri ile acele kartvizit davetiye broşür gibi işlerinizi aynı gün içinde teslim edebiliyor.

Üsküdar Matbaa arayışınızda mutlaka degerlendirmeniz gereken firma, 15 dakika icinde kasenizi hazirliyor, el ilani, zarf, antetli kağıt, menü, broşür, katalog ve diger basim islerini de kisa surede kaliteyle yapabiliyor. Rakiplerine gore gercekten de makul seviyelerde fiyatlar sunan ve Üsküdar Matbaa fatura Basımı işlerinde yoğun rağbet gören firmanın internet sitesinden iletisime gecilebilir ve ayrica fiyat listesine de ulasilabilir.


Ürün ve Hizmetler


Kartvizit
100 Adet 30 Dakika içinde 300 gram Tuale kartvizit
Üsküdar Matbaa, Anlaşmalı Matbaa, Üsküdar Fatura Basımı, Üsküdar Kartvizit, Üsküdar Davetiye Basımı, Sevk irsaliyesi basımı, Üsküdar Digital Baskı, Üsküdar Renkli Fotokopi, Kişiye Özel Etiket yapımı, Üsküdar Magnet yapımı,

#Üsküdar Matbaa #Anlaşmalı Matbaa #Digital Baskı #Üsküdar Fatura #Acele Kartvizit


Benzer Firmalar