Anasayfa » Havalandırma » Isıtma soğutma » İSTANBUL Havalandırma » NATURAL HAVALANDIRMA SAN TIC

NATURAL HAVALANDIRMA SAN TIC


sail halil paşa caddeşi no 2

Telefon1: 02163791954

Telefon2: 05300716277

Fax: 02163791955

Web: naturalhavalandirma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


akkımızda


Natural havalandırma 2003 yılından bu güne kadar biriktirmiş olduğumuz havalandırma baca toz toplama sulu filtre sistemleri imalat montaj tecrübemiz ile Dünya sanayilerinin gelişimiyle birlikte ortaya çıkan dumanlar kötü kokular gazlar ın giderilmesi amacıyla en son teknolojiyle tasarlanan sistemleri her geçen gün artan ve yenilenen teknoloji ile siz saygı değer müşterilerimizin isteklerini karşılamaktadır.


Saygılarımızla…


Havalandırma sektöründe faaliyet gösteren firmamız, müşteri memnuniyetinin yanı sıra teknik kadrosuyla havalandırma tesisatı, çelik baca, klima cihazları, davlumbaz, taahhüt işlerikonusunda hizmet vermekte olup, Natural Havalandırma güvenilir kalitesi ile önemli rol oynamaktadır. Kalite ekipmanlar ve yüksek kalitedeki işçiliğimiz sayesinde, ekonomik olarak en kısa zamanda iş teslimi ve yedek parça imkanı sunmaktayız..

VİZYONUMUZ

Yeniliklere açık, ileriyi görebilen, ülkemizde kendimizi başarı ille temsil edebilen, geniş bir tabanın beklentilerini karşılayabilecek üretimin hedefini ilke edinen, sürekli büyümeyi hedef alan, firmamız siz değerli Müşterilerimize Kaliteli Ürün ve zamanında iş teslimi prensip edinmekteyiz.

MİSYONUMUZ

Türk insanının çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşabilmesinin en önemli yollarından birinin yaşamakla olduğu çevrenin modern, çağdaş, temiz ve doğaya saygılı olması gerektiği düşüncesindeyiz.


Ürün ve Hizmetler



havalandırma sistemleri


Otel, Hastane, İş Yerleri, Fabrika, Okul, Restoran, Düğün Salonları gibi yerler için Havalandırma Sistemlerini, A dan Z ye bütün sistem kendi kontrolümüzde Konusunda Uzman kadromuz ile yapmaktayız.

Havalandırma sistemleri konusunda siz değerli müşterilerimize NATURAL HAVALANDIRMA olarak hizmet veren firmamız arzu ettiğiniz veya ihtiyaç duyduğunuz tüm havalandırma sistemlerini gerekli tesbiti yapılarak uygun fiyat politikasıyla sizlere sunmaktayız..

İlk işimizi teslim ettiğimizden beri teknolojiyi tüm gücümüzle kullanarak sizlere en iyi ve en hızlı hizmeti vermek için çaba sarf ediyoruz.


Havalandırma sistemleri, doğalgaz baca sistemleri, davlumbaz sistemleri, merkezi iklimlendirme sistemleri, sulu filtre sistemleri, ve toz toplama sistemleri için firmamımızı arayıp teklif alabilirsiniz.






havalandırmaToz Toplama Sistemleri

Toz Toplama Sistemleri optimum çalışma ortamının oluşturulmasında ve toza bağlı makine arızaları ile çalışan olumsuzlukların önüne geçmek adına olmaz ise olmaz birer unsurdur. Toz toplama sistemleri, için bilgi almak için bizi arayınız.


havalandırma sistemleriHavalandırma Sistemleri

Havalandırma denince akla ilk gelen konu, bir yeri havadar hale getirmek gibi görünsede işin aslı dışarıdan göründüğü kadar basit değildir.Taze hava uygulamaları, egzost uygulamaları temiz hava uygulamaları, hava filtreleme hizmetlerini vermekteyiz.


doğalga baca sistemleriDoğalgaz Baca Sistemleri

Paslanmaz sac baca imalatında tüm kritik mühendislik hesaplamaları yapılarak en yüksek performansın gösterilmesi sağlanır.Bunun yanı sıra yüksek kapasitelerde sanayi bacaları, kojenarasyon bacaları, kazan bacaları vardır.





davlumbaz havalandırma sistemleriDavlumbaz ve Havalandırma

Firmamız Endüstriyel Sanayi tipi davlumbaz, duvar tipi, orta tip krom. Ocakbaşı ve kebap ızgara üstü, yemekhane, otel mutfakları, öğrenci yurtları yemekhaneleri, restaurant, kaynak atölyeleri vb.mekanlarda istenilen ebatta imalat ve montaj hizmeti vermekteyiz.


merkezi iklimlendirmeİklimlendirme Sistemleri

Oteller, Hastaneler, Yönetim Binaları, Ofis Binaları, Endüstriyel tesisler, Alış-Veriş Merkezleri, İş merkezleri, Toplu konutlar, Spor Kompleksleri, Eğlence merkezleri gibi yapıların iklimlendirme projelerinin yapımı ve uygulama işleri Firmamızın konularındandır


ısı geri kazanımSulu Filtre Sistemleri

Duman gazı yıkama ve filtreleme sistemleri, özellikle kömür veya fuel oil gibi yüksek kükürt oranlı yakıtlar kullanan kazanların, çevre sağlığına zararlı kükürt dioksidin tutulması ve ayrılmasını kokusunun önlenmesini sağlamak amacıyla kullanılırlar..

# # # # #


Benzer Firmalar