Anasayfa » Ayakkabı » Deri ve Ayakkabı » İSTANBUL Ayakkabı » Stil Fabrikası Topaz Dış Ticaret

Stil Fabrikası Topaz Dış Ticaret


Libadiye Caddesi Soyak Sitesi 4/77 K. Çamlıca İstanbul, Turkey

Telefon1: çamlıca

Telefon2:

Fax: +905339451216

Web: www.stilfabrikasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz, Stil Fabrikası olarak, ayakkabı olgusunun kadınlar için kutsallığının bilincinde olan ve bu doğrultuda kadınların hak ettiğine inandığımız kalitede ve özel itinayla el yapımı ayakkabı üreten, bu işe gönlünü ve yıllarını vermiş olan bir firmayız.
Biz kaliteyi işimizin merkezine oturtarak, bu tutkumuzu paylaşan herkesin yaşamına mutluluk getirmeyi kendimize misyon edindik. Kendinizi özel hissettirecek, kumaş, renk, topuk boyu gibi kriterlerin tamamen sizin tercihlerinizle şekillendiği ve tamamen size özel bir ayakkabı üreterek hayallerinizdeki ayakkabıya kavuşmanızı sağlamak bizim yetenek ve uzmanlık alanımız.. Kişiye özel üretim dışında, tasarım, kalite ve yenilikçilik öğelerini baz alan koleksiyonumuzla da bireysel ya da toptan alım ihtiyaçları doğrultusunda müşterilerimizle buluşmaktayız. Sezon koleksiyonlarımız dışında ise ayrıca gelin ayakkabısı koleksiyonumuzla da dünyanın çeşitli yerlerindeki gelinlere özel yapım ve tasarım ürün sunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


STİL FABRİKASI
Biz, Stil Fabrikası olarak, ayakkabı olgusunun kadınlar için kutsallığının bilincinde olan ve bu doğrultuda kadınların hak ettiğine inandığımız kalitede ve özel itinayla el yapımı ayakkabı üreten, bu işe gönlünü ve yıllarını vermiş olan bir firmayız. Biz kaliteyi işimizin merkezine oturtarak, bu tutkumuzu paylaşan herkesin yaşamına mutluluk getirmeyi kendimize misyon edindik. Kendinizi özel hissettirecek, kumaş, renk, topuk boyu gibi kriterlerin tamamen sizin tercihlerinizle şekillendiği ve tam
el yapımı düğün ayakkabısı, bot, çizme

#el yapımı ayakkabı #gelin ayakkabısı #deri çizme #stil fabrikası #


Benzer Firmalar