Anasayfa » Halı kilim » Mobilya ve Dekorasyon » MALATYA Halı kilim » METİN HALI YIKAMA FABRİKASI- halı yıkama

METİN HALI YIKAMA FABRİKASI- halı yıkama


yeni sanayi (çavusoglu) sitesi7.cadde17.sokak no:3

Telefon1: 04223366333

Telefon2: 05326017284

Fax: CEP2:05354178352

Web: METİNHALIYIKAMA.COM

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

METİN HALI YIKAMA FAB. OLARAK 2004 YILINDA HİZMETE GİRMİSTİR BU KISA SUREDE COK BASARILI ADIMLAR ATTIGIMIZA EMİNİZ VE HER ATTIGIMIZ ADIMDA SİZ DEGERLİ MALATYA HALKININ YANIMIZDA OLDUGUNDAN EMINIZ TAM 4 YILDIR OLDUGU GİBİ....... (HALI FİYATLARI:MAKİNA HALISININ M2'Sİ 1,5 YTL , ISPARTA HALININ METREKARESİ (M2):2 YTL , MİLAS ANTİK VB HALILAR İSE M2'Sİ:2 YTL , HALI KENARI OVARLOK :1,5 YTL NOTTTT:::BU FİYAT TARİFESİ 2007 YILI İLK 8 AYI İÇİN GECERLİDİR TESEKKURLER) METİN HALI YIKAMA FAB. HALILARINIZIN TEMIZLIKLE BULUSTUGU TEK ADRES
HALI İLE İLGİLİ ÖNERİLERİMİZ:
- Halılarınızı oto yıkamalarda bilinçsizce yıkatmayınız. Çünkü halılarda hijyenik koşulların sağlanamayacağı ve geç sürede kuruyacağı ve iyi durulanamayacağı bir gerçektir. Islak halı çabuk bir şekilde kurutulmaz ise dokudaki su zaman içinde çürümeye neden olup halınızın ömrünü kısaltacaktır.
-Halı temizliğinde karşılaştığımız sorunların başında, yerinde halı yıkama makineleri ile yıkanan halıların bir süre sonra çürüyüp kullanılamaz hale gelmesidir. Bol suyla yıkanan halıların kirleri ve tozları santrifüje edilmemesinden dolayı uzun süre kuruyamaması neticesinde dibe çöker. Halınız yüzeyden temizlenmiş gibi görülse de sıhhatli olmamakla birlikte halınızın ömrü kısalmaktadır.
-Halınızı silkelemeyiniz ve çırparak temizlemeye çalışmayınız. Uygun periodlarda elektirikli süpürgeyle zorlamadan süpürünüz. Halınızı asla silerek temizlemeye çalışmayınız. Ev tipi makinalarla yapacağınız ara temizliklerde yıkamadan sonra durulama yapınız.
-Herhangi bir leke oluştuğunda lekeye mümkün olduğunca kurutmadan ancak profesyonel bir firmanın vereceği bilgi doğrultusunda müdahale ediniz. Sivri ayaklı eşyaları halı üzerine mümkün olduğunca koymayınız. Halınızı güneş ışığına direk maruz bırakmayınız.Mümkünse 2-3 ayda bir yönünü değiştirerek kullanınız.
-Uygun zamanlarda ara temizlik yapmanız,halınızın hiç profesyonel temizlik istemeyeceği anlamına gelmez.Normal kullanımdaki bir halı temiz bile gözükse ortalama 7-10 ay arasında profesyonel bir firma tarafından temizlenmelidir


Ürün ve Hizmetler


# # # # #