Anasayfa » Elektronik » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » KONYA Elektronik » AYTT CNC Takım Tezgahları San.Tic.Ltd.Şti.

AYTT CNC Takım Tezgahları San.Tic.Ltd.Şti.


Aspak Sanayi Sitesi Fevzi Çakmak Mh. Gülistan Cad. No: 118 Karatay / Konya

Telefon1: +90 332 345 37 16 (

Telefon2:

Fax:

Web: www.kayarotomattezgahlari.com/tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AYTT CNC Takım Tezgahları San.Tic.Ltd.Şti. olarak, bizler hizmetlerimiz boyunca ticari hayatımızda sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterilerimiz ile paylaşmanın heyecanını duyuyoruz.

AYTT CNC Takım Tezgahları San. Tic. Ltd. Şti Türkiye distribitörlüğünü yaptığı tüm cnc tezgahlarının satış sonrası servis ve yedek parça tedarikçiliğini de üstlenmektedir.

AYTT CNC Takım Tezgahları San.Tic.Ltd.Şti., olarak biz ; Satış ve servis hizmetlerimizin yanı sıra, müşterilerimizle iş ortaklığı çerçevesinde, her türlü ekipman ihtiyacı için teşvik ve gümrük konularında danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. İmalat sektörü başta olmak üzere CNC Takım Tezgahları kullanımına konu olan her türlü sektöre hizmet vermektedir.

Hizmetlerimiz satış sonrasında, Müşterimize danışmanlık hizmeti ile gerekli tüm finansal tavsiyeleri ve destekleri sağlamaktadır; Leasing&Banka işlemlerindeki görüşmelerinde yetkili kişilerle birebir görüşmeler yapılarak teklif ve kredi kararlarını yakından takip ederek sonuçlandırmak, teşvik işlemlerini tek elden düzenleyerek neticelendirmek, gümrük takip işlemlerinde müşterimiz çıkarı gözetilerek takibini yaparak hem yurt içi, hem yurt dısı lojistik operasyon hizmetlerini de kapsamaktadır.

AYTT CNC Takım Tezgahları San.Tic.Ltd.Şti., rekabet ortamına dayanan fiyat politikası ve sunduğu hızlı profesyonel hizmetle güçlü bir müşteri portföyü oluşturma yolunda devam etmektedir. Bu profesyonel hizmet, küresel bir şirketin parçası olmanın getirdiği destek ve kaynaklarla, iyi eğitimli ve motivasyon düzeyi yüksek çalışanlar tarafından sunulmaktadır.Gelecek için önümüze daha büyük hedefler koymaktayız. AYTT CNC Takım Tezgahları San.Tic.Ltd.Şti. amacı, Türkiye`deki yatırımcılara bugün ve gelecekte de en iyi hizmeti en uygun koşullarla sunmaktır.

Kaliteye verdigi onem ve zoru basarma azmi sayesinde kısa sürede CNC Takım Tezgahları sektorunde tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.

Firmanın değişmez prensipleri daima kalite ,hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.
Satışta başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan AYTT CNC Takım Tezgahları San.Tic.Ltd.Şti.,olarak bizler, gosterdiginiz yakın ilgi ve desteginizden ötürü tesekkür ederiz. Tüm sanayicilerimize bugün ve gelecektede kaliteli hizmet vermeye devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

cnc tezgahları, otomat.

#kayar otomat tezgahları #kayar otomat # # #


Benzer Firmalar