Anasayfa » Isıtma soğutma » SİVAS Isıtma soğutma » EKOTEK SOGUTMA SİSTEMLERİ

EKOTEK SOGUTMA SİSTEMLERİ


yiğitler mahallesi, kazancılar caddesi caddesi numara 4

Telefon1: 0532 155 61 19

Telefon2: 0850 500 00 58

Fax:

Web: www.ekoteksogutma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ekotek Endüstriyel Soğutma Sistemleri olarak; Sahip olduğumuz deneyimli kadromuz güçlü şirket yapımız ile endüstriyel soğutma sektöründe hizmet vermekteyiz. Dostlarımız olarak gördüğümüz müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli olarak ürün ve hizmet ağını yenilemekte ve değişen şartlara uygun olarak geliştirmekteyiz. Ekibimizin tecrübesi ve bilgi birikiminin üzerine inşa ettiği yaklaşımımızla, birçok başarıya imza atarak; enerji dostu ürün anlayışı, 7/24 servis hizmetiyle teknolojiye ve insana yatırım yapmaktayız.

En büyük gurur kaynağımız müşterilerimizin bütün projelerinde tekrar bizimle çalışmayı tercih ederek ürünlerimize ve hizmetimize duydukları güveni bize göstermeleridir.

Üretici kimliğimizin yanında anahtar teslim projelerde gösterdiğimiz hassasiyetle sektörde başarılı bir taahhüt firması olarak yerli sermaye ve üretim gücüyle dünyaya açılan bir pencere olma vizyonuyla her geçen gün ilerlemekte ve var gücüyle çalışarak yolumuza devam etmekteyiz. Faaliyet alanlarımızı sektörün tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyerek ürün yelpazemize kattığımız markalarımızla genişletmekteyiz.

Ekotek Soğutma Sistemlerinin değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.


Ürün ve Hizmetler


soğuk hava deposu
istediğiniz her ölçüde soğuk hava depoları mevcuttur
soğuk hava depoları , soğutma, soğuk oda cihazı, menteşeli ve sürgülü soğuk oda kapıları, hermetik , semi hermetik ve scroll soğutma cihazları , soğuk depo, buzhane, donmuş oda kapısı , donuk oda, soğuk muhafaza odası, şok odası, hızlı soğutma odası, dinlendirme odası, çalışma odası

#soğuk hava deposu #soğuk oda #soğuk muhafaza odası #donmuş muhafaza odası #sok odası


Benzer Firmalar