jonsunsport


Çağlayan Park Caddesi Levent Sokak No:10 Kat:1 Çağlayan / Kağıthane / İST

Telefon1: 2122405270

Telefon2:

Fax: 2122330058

Web: jonsunsport.com/index.html

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1964
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1964 yılında SIHHAT KORSE adıyla kurulan firmamız. Türkiyede ilk korse,bandaj ve dizlik üreten firma olup. 1990 yılı itibariyle jonsun sport.` adıyla faaliyetine devam etmektedir.
Bu tarihten günümüze kadar hızla gelişen üretim ve satış potansiyeliyle spor sektörüne hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.
JONSUN SPORT, bünyesinde ürettiği yüzün üzerinde ürün ve tecrübesi ile 50 yıla aşkındır,Türk sporuna hizmet etmektedir. Bu yüzden her yıl spor mağazaları, kulüpler, okullar,spor salonları ve resmi kurumlar JONSUN SPORT’u tercih etmektedir.
Spor ve tekstil camiyasının , en eski üreticilerinden olup. Ayrıca sporla ilgili her türlü üretimimizin haricindeki malzemeleri de,en uygun fiyatlarla alıcılarımıza temin etmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


forma-şort-çorap
Formalarımızda kullandığımız kumaş; birinci sınıf mikro-interlok olup; esnek-fit, anti-bakteriyel, termo-balans ve hemen kuruma özelliğine sahiptir. Futbol maçlarınızda size hareket özgürlüğü sunan bu formalar; günlük olarak giyilebilecek kadar şık tasarlanmıştır. Forma Modellerimiz özel dikim ve Dijital baskılı olarak iki tür üretilmektedir. Firmamızın en fazla üretim yaptığı, spor çoraplarında kullandığımız ürünler: pamuk ,koton, polyester, naylon ve likradır. Anti-bakteriyel içe
spor malzemeleri, antreman malzemeleri, forma, şort, konç, tekmelik, kaleci eldiveni, spor çorapları, korner direği, maç topları, havlu bileklik, spor çantaları, sporcu dizlikleri, sporcu eşofmanları, yağmurluk.spor ekipmanları

#spor malzemeleri #antremam malzemeleri #forma şort #tekmelik çorap #kaleci eldiveni


Benzer Firmalar