Anasayfa » Emlak işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » » 1A Plus Türkiye

1A Plus Türkiye


Deniz Mahallesi Konyaaltı Caddesi 131. Sokak Mehtap Apartmanı No:2/10

Telefon1: 02422480660

Telefon2:

Fax: 02422480660

Web: www.1aplus.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

New York City Manhattan’da Türk girişimciler tarafından kurulmuş olan uluslararası bir gayrimenkul markasıdır.

1A Plus, gayrimenkulde ulusal ve uluslararası yatırım fırsatları sunduğu için Türkiye Genel Merkezini turizm, gayrimenkul ve inşaat üzerine ülkenin başta gelen şehirlerinden biri olan Antalya’da açmıştır. 1A Plus Türkiye, ülke çapında her bölgede sadece bir 1A Plus işletmesini franchise vererek seçkin bir ağ oluşturmayı hedefler.


Ürün ve Hizmetler

AYRICALIKLARIMIZ

1A Plus Democracy / Demokratik İşletmecilik Modeli

 1A Plus franchise işletmelerinin bölgelerine özel, adil olarak belirlenmiş isim hakkı giriş bedeli ve aylık royalty ödemelerini, 1A Plus franchise işletmelerinin büyük bölgelerde faaliyet göstermesini, 1A Plus franchise işletme sahipleri, çalışanları ve müşterileriyle memnuniyet seviyesi yüksek bir hizmet anlayışını kapsar.

1A Plus Invest / Yatırım Ortaklığı

 1A Plus Amerika ve Türkiye Genel Merkezinin finans gücü ile 1A Plus işletmeleri arasında kurulan yapılanma sayesinde, gayrimenkul alıp satmak, gayrimenkul projeleri oluşturmak mümkündür.

 1A Plus franchise işletmeleri, 1A Invest™ için düşündükleri portföyleri 1A Plus Genel Merkez ile paylaşır, uygun görülenler için yatırım planlaması yapılmak üzere çalışmalar başlatılır.

1A Plus Club / Yatırımcılar Kulübü

 1A Club™, franchise işletmelerinden alışveriş yapan yatırımcıların dahil edildiği özel bir kulüptür. 1A Club™ Yatırımcılar kulübü, üyelerini tanır. Zevklerini, yatırım alanlarını bilir ve istediği gayrimenkule kolayca ulaşmalarını sağlar.

 Ülke içi ve dışından bir çok yatırım fırsatı ilk önce 1A Club™ Yatırımcılar kulübü üyelerine sunulur. Üstelik bu çok özel portföyler hiç bir yerde satışa sunulmamış portföylerdir.

1A Camp / Eğitim Uygulama Merkezi

 1A Plus markasına katılacak olan franchise işletme sahibi ve gayrimenkul yatırım uzmanlarının teorik eğitimlerinin yanısıra pratik yapmalarına da imkan verir.

 1A Camp™, 1A Plus franchise işletmelerinde çalışmak isteyen gayrimenkul yatırım uzmanı adaylarına staj maaşı ödenerek bir ay süreyle çalışmalarına imkan sağlar.

 Ayrıca 1A Plus işletmelerinde il farkı gözetmeksizin sürekli koçluk hizmeti programları ile verimlilik ve performans artışı sağlanır.

1A Plus Show / Motivasyon Programları

 1A Plus, üyelerinin başarılarını motive etmek amacıyla; yılda dört kez franchise işletme sahipleri ile performans değerlendirme toplantıları yapar.

 Yıl sonlarında ise 1A Plus Genel Merkezi tarafından franchise işletme sahibi ve gayrimenkul yatırım uzmanlarının katıldığı yıl sonu değerlendirme ve 1A Show™ ödül programı düzenler.



1A Extra / Kazanç Modeli

 Franchise işletme sahipleri gibi 1A Plus Gayrimenkul yatırım uzmanları da hedeflerle çalışır.

 Hedeflerini gerçekleştiren uzmanlar ürettikleri hizmet bedeli üzerinden her üç ayda bir Extra %5 kazanç elde eder.

 1A Extra™ Kazanç modeli ile 1A Plus Gayrimenkul yatırım uzmanları hiç bir aylık ödeme yapmak zorunda kalmaksızın %80’e varan prim geliri elde eder.

1A Plus OS / İşletim Sistemi

 Amerika silikon vadisi yazılımcılarının geliştirdiği, 1A OS™ İşletim sistemi ile 1A Plus üyeleri hızlı ve kolay bir şekilde global gayrimenkul ağına entegre olurlar.

 1A OS™ İşletim sistemi arayüzü; yeni, kullanımı kolay şık tasarımı ve Türkçe dahil çoklu

#gayrimenkul #emlak #konut #yatırım #franchise


Benzer Firmalar