Doğa Stor Perde Yıkama


Hürriyet Mahallesi Mahmutbey Caddesi Şahin Sokak No: 6

Telefon1: 02126990434

Telefon2: 05446990434

Fax: 02126990434

Web: www.storperdeyikama.gen.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



Stor perde yıkama İstanbul stor perde yıkama firmaları ve İstanbul stor perde yıkama fiyatları ile DOĞA STOR PERDE YIKAMA hizmetinizde.

Stor perde yıkama İstanbul ilimizde yeni bir temizlik hizmeti olup İstanbul Avrupa Yakasında stor perde yıkama denlince ilk önce stor perdenin ne olduğunu nasıl kullanıldığını ve temizliğinin nasıl yapıldığını bilmemizde fayda var. Yaşam alanlarımızın vazgeçilmezleri, evlerimizde, çalışma bürolarımızda veya iş yerlerimizde pencerelerimizin vazgeçilmez örtüsü stor perdeler, apreli kumaştan yapılmakta olup, aşağı-yukarı hareket etmesini sağlayan rulosunun da alüminyum boru, bu boruyu sabit tutan boru tutucu, hareket kabiliyeti sağlayan stor perde zincir mekanizması ve duvara sabitlemek için duvar tutacı gibi parçaların birleşmesinden oluşun perde çeşididir. Stor perdeler, diğer tül ya da kumaş türü perdelerden farklı olarak yıkama ya da temizlik aşamasında dikkat ve önem gerektiren perde çeşitleridir.

Biz Doğa Stor Perde Yıkama firması olarak, tek amacımız müşteri memnuniyeti ve sağlıklı bir stor perde temizliği sunmaktır. Kirlenen ve yıkanma zamanı gelen stor perdeniz ücretsiz servis araçlarımızla ve uzman ekiplerimizle stor perdeleriniz profesyonelce yerinden sökerek fabrikamıza getirilir ve burada hemen el değemeden tam otomatik ultrasonik stor perde yıkama manikalarıyla yıkanır ve özel kurutma odalarında güzelce kurutulduktan sonra tekrar uzmanca yerine asılır. İddia ediyoruz İstanbul`da en iyi stor perde yıkama firması olarak yıkama sonrası memnun kalmadığınız taktirde ücretini aynen iade ediyoruz. Başakşehir, Avcılar, Esenler, Bakırköy, Bağcılar, Güngören, Bahçeşehir, Küçükçekmece, Bahçelievler, Beylikdüzü, Zeytinburnu, Büyüykçekmece, Bayrampaşa, Eyüp, Fatih ve Esenyurt ilçelerimizde ücretsiz servis ağımızla stor perde yıkama hizmeti vermekteyiz.Stor perde yıkama hizmeti profesyonellik gerektiren bir hizmettir. Çünkü Stor perdeler yukarıda saydığımız aparatlar sayesinde çalışma prensibine bağlı hareketli perdelerden oluşmaktadır. Bu aparatların veya mekanizmalarının yıkama sırasında zarar görmemesi için işin uzmanı tarafından yerinden sökülmesi ve takılması gerekmektedir.


Ürün ve Hizmetler



Stor Perde Yıkama Nasıl Yapılır?

Stor perdeler, diğer tül ya da kumaş türü perdelerden farklı olarak yıkama ya da temizlik aşamasında dikkat ve önem gerektiren perde çeşitleridir. İstanbul stor perde yıkama firmaları son zamanlarda yeni yeni stor perde yıkama konusunda hizmet vermeye başlamışlarsa da bunda öncülük yapan Doğa Stor Perde Yıkama geliştirdiği son sistem ultrasonik stor perde yıkama makinası ile perdelerinizi el değmeden ve kumaş özelliğini bozmadan mükemmel bir şekilde yıkamaktadır. Ultrasonik perde yıkama sistemi ile stor perdeleriniz tamamıyla hijyenik bir ortamda el değemeden yıkanmakta olup, perde üzerindeki leke yada kirler yüzde yüz temizlenmekte ve ilk günkü özelligine ve görünümüne kavuşmaktadır. Biz diğer firmalar gibi sizden aldığımız stor perdelerinizi yere yatırıp tazyikli su ve oto yıkama fırçasıyla kesinlikle yıkamıyoruz. Bu şekilde yıkanan perdeler deforme olmakta ve yerine asıldığında şekilsiz bir görünüm almaktadır.

#stor perde yıkama, istanbul stor perde yıkama #istanbul stor perde yıkama firmaları #stor perde yıkama fiyatları #stor perde temizliği #stor perde nasıl yıkanır


Benzer Firmalar