karot deksan


alemdağ cad no 34 a

Telefon1: 05355096714

Telefon2:

Fax: 02164527899

Web: www.karotdeksan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda
Türkiye genelinde hizmet vermekte olup sektöründe her daim öncü kuruluş olmanın haklı gururu’nu yaşamaktadır.

Bilindiği üzere, İnşaat sektörümüz son yıllarda büyük bir hamle yaparak, çağımız teknolojisiyle entegrasyona geçmiş, ilkel yöntemlerle çalışmayı bırakmıştır. İşin kalitesini ve işçi sağlığını doğrudan etkileyen bu gelişmeleri takip etmek profesyonel yaklaşımın olmassa olmazları haline gelmiştir

DEKSAN KAROT bizler de, Yenilikçi ve Sürekli Gelişim Politikamız ile ;

Karot ile beton delme, hidrolik raylı kesme, derz kesme, filiz ekme, beton kırma, halatlı kesme, beton çatlatma, carbon plaka ve elyaf ile güçlendirme alanlarında hizmet vermekteyiz.
AMACIMIZ;
Siz müşterilerimize en kaliteli ürünü en uygun fiyata,
En iyi hizmet anlayışıyla sunmak için çalışmak.

İLKEMİZ;
İş güvenliği, kalite, iyi hizmet, zamanında iş teslimi, uygun fiyat,
Kısa ve uzun vadede insan sağlığını korumak.
*Tüm Çalışanlarımız Değerlidir.

FARKIMIZ;
* Önce kişilerin kalitesine yatırım yapılması
* Hız, yenilik ve teknoloji ye önem verilmesi
* Dürüst bütünlük ve grup anlayışı ile çalışılması
* Müşteri için yapılabileceklerin ilk oluşumda sunulması
* Sonuç odaklı kalarak, gayretli ama önce MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ nin korunması..

Tek değiliz, ama en iyiyiz…
Sloganı ile bu teknolojiyi siz müşterilerine, zaman ve yer gözetmeksizin profesyonel kadro, geniş makine parkuru, güvenilir bir yönetim kalite ve hız dâhilinde…

Türkiye’nin her bölge ve yöresinde ( 7/24 ) hizmet vermeye devam edecektir www.karotdeksan.com


Ürün ve Hizmetler


karot
İstanbul Karot İstanbul Karot, inşaat sektöründe beton kesme ve beton delme hizmeti vermektedir. İnşaat sektörünün yanı sıra ev içi ve oturum alanlarında da beton kesme hizmeti verilmektedir. İstanbul’un tüm semtlerinde verdiğimiz hizmetlerde kalite ve uygun fiyat ön planda tutulmaktadır. İstanbul Karot verdiği hizmette olarak bazı gereksinimlere ihtiyacı bulunur. Bu ihtiyaca göre 220 volt elektrik, normal bir beton kesme veya delme işlemi için yeterlidir. Ancak daha büyük çapta karot hiz
İstanbul Karot
İstanbul Karot, inşaat sektöründe beton kesme ve beton delme hizmeti vermektedir. İnşaat sektörünün yanı sıra ev içi ve oturum alanlarında da beton kesme hizmeti verilmektedir.

İstanbul’un tüm semtlerinde verdiğimiz hizmetlerde kalite ve uygun fiyat ön planda tutulmaktadır.

İstanbul Karot verdiği hizmette olarak bazı gereksinimlere ihtiyacı bulunur. Bu ihtiyaca göre 220 volt elektrik, normal bir beton kesme veya delme işlemi için yeterlidir. Ancak daha büyük çapta karot hizmetlerinde 380Volt 3 fazlı sanayi tipi elektriğe ihtiyaç duyulmaktadır.

İstanbul Karot hizmetlerimizde aşağıdaki hususlara dikkat etmek gerekir;

Ev içi karot hizmetinde delme işleminde makinaya su hortum bağlantısı bulunur. Bu bağlantı ile su tahliyesi gerçekleşir.
Derin delme işlemleri için cihaza ek aparat bağlanır. Böylece daha derinlere inilebilmektedir.
Uygulamanın yapılacağı alana göre delme ucu değiiştirilir. Elmas uçlu karot makinası demir ve beton yapılarda kullanılmaktadır.
Kesilecek veya delinecek olan alan belirlenir ve karot makinesı sabitlenerek hatasız şekilde işlem tamamlanır.
Ev içi kesim ve delme işlemlerinde çamurlu su tahliyesinden dolayı sorun olabilir. İşlem başlamadan önce evinizin düzenlenmesi gerekmektedir.
Delik delme işlemi büyüklüğüne göre ortalama 10-20 dakikada tamamlanır.
İstanbul Karot profesyonel hizmet almak isterseniz bizi iletişim bilgilerinde ulaşabilirsiniz.

Hizmetlerimizde yer alan ev içi dekorasyon ve daha büyük çaplı inşaat işlerinde tecrübeli bir ekip ile hizmet verilmektedir. Beton delme ve beton kırma işlemlerinde, ölçüm yapılacak metreye göre uygun olan makineler ile işlem yapılmaktadır.

Üç metre büyüklüğünde bir beton yapı yaklaşık bir gün içerisinde tamamlanarak bitirilir. Kesilen veya yıkılan beton atma işlerinde firmamız bu süre zarfında yapmaktadır.

İstanbul içi verdiğimiz hizmetler dışında Türkiye’nin her bölgesine hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Büyük projelerde yer alan firmamız işin yapılacağı hacime göre proje kapsamında karot hizmeti zamanlandırılarak iş bitirilir. Yine proje bütçesine uygun olarak gerekli fiyatlandırmalar hesaplanarak teklifimizi sunmaktayız.

#karot #karotcu #beton delme # #


Benzer Firmalar