Ünuvar Danışmanlık


Cüneyt Bey Mh. 636 Sk. No:56 D:6 Menderes-İZMİR

Telefon1: 2324615758

Telefon2:

Fax: 2324615758

Web: www.unuvardanismanlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



ERAY ÜNÜVAR-Psikiyatri Danışmanı., 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Tekstil sektöründe firma sahibi ailesi sayesinde, çok küçük yaşlardan itibaren iş dünyasının içinde büyüdü.

Ortaokul ve Lise yıllarını Adile Mermerci Anadolu Lise’sinde İngilizce ve Almanca eğitim alarak başarılı bir şekilde geçirdi. Lise yıllarında başta TÜBİTAK olmak üzere MEF okulları, Bahçeşehir Üniversitesi gibi platformlarda bilimsel projelerin çalışmalarında bulundu.

Okul ve Öğrenci Temsilciler Başkanlığı, yaparak, eğitim ve öğretim konularında TV programlarında ve toplantılarda bulundu.Birçok bilim adamı, yazar ve yöneticilerin öğrencilerle buluşmasını sağladı. Üniversite eğitimine Uludağ Üniversitesinde devam etti.Eğitimi sırasında, birçok bilimsel projede çalışma fırsatı elde etti.

Özellikle Tıp alanında çalışmalarına ağırlık vermekle birlikte, Kanser Genetiği ve Psikiyatri alanlarında Ulusal ve Uluslararası detaylı araştırmalar yaptı. Üniversite eğitimi ve sonrasındaki kariyeri boyunca, birçok kurumsal firmada, koordinasyon, eğitim ve Satış-Pazarlama alanlarında, orta ve üst yönetici olarak görev aldı.

Sabancı Holding bünyesinde,Vista Turizm‘de Akbank, Novartis, Bayer, Pfizer vb. şirketlerin toplantı ve iş geliştirme konulu eğitimlerini gerçekleştirmiştir. İstanbul, Bursa ve İzmir illerinde, orta ve büyük ölçekli firmalara Yönetim ve İş Geliştirme konularında danışmanlık yaptı.

Uzmanlık eğitimi için İzmir’e taşınıp, Ege Üniversitesi Tıp Fakultesi Psikiyatri A.B.D.’nda Primer Hastalığı olan bireyler üzerinde çalıştı. Özellikle Onkoloji Hastalarının Psikolojisi üzerine yaptığı çalışmalarda, farkındalık sağladı.

Ünüvar Group ,bünyesinde bulunan Ünüvar Bireysel Danışmanlık Bireysel Danışmanlık ve Eğitim, Kurumsal Danışmanlık ve Eğitim, PR&Event alanlarında hizmet vermekte olup, uzman kadrosuyla hem bireylere hem de firmalara eğitimler düzenlemekte ve yönetim ve iş geliştirme alanlarında danışmanlık yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Bireysel, Evlilik / Çift, Hamile / Ergen / Bebek / Çocuk, Kariyer, Kişisel Gelişim ve Kurumsal Danışmanlık hizmetleri vermekteyiz.

# # # # #


Benzer Firmalar