Bas Kes Makinası


Yalı Mahallesi, Basiret Sokak, No:6/1, Kartal, İstanbul

Telefon1: 0216 306 04 30

Telefon2:

Fax: 0216 306 04 30

Web: baskesmakinasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:200 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bilmak Bilişim 1999 yılında İstanbul merkezli olarak kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana tüm Türkiye’ye hizmeti hedefleyerek Bas Kes alanında çok geniş ve mühendislik temelli bir oluşum başlatmıştır. Sürekli zirveyi hedefleyen tutumu ve müşteri memnuniyetini amaçlayan ekibiyle kısa zamanda adından sıkça söz ettiren bir firma konumuna gelmiştir.
Müşteri memnuniyeti kuruluştan bu yana firmanın sahip olduğu en önemli değer olmuştur. Bu değeri göz önünde bulundurarak yapılan çalışmalar ile müşterilerine büyük bir güven aşılamıştır. Güven eksenli yürütülen işler neticesinde şirketin sahip olduğu müşteri portföyü sürekli gelişen bir ivme kazanmış ve şirketin Bas Kes Makinaları sektöründeki liderlik iddiası günden güne güçlenmiştir.
Bünyesinde bulunan profesyonel ve tecrübeli mühendisleri ile sürekli yeniliği, gelişimi hedef alan, müşteri memnuniyeti ve güven eksenli firma aynı zamanda Ar-Ge çalışmalarına da sektördeki rakiplerine oranla çok daha büyük önem vermektedir.
Firma aracılığıyla satılan tüm ürünler çok çeşitli testlerden geçirilip sorunsuz çalıştığından emin olunduktan sonra müşteriye ulaştırılmaktadır.
Eğer siparişlerinizin zamanında teslim edilmesini, aldığınız makinelerin yıllar boyu sıkıntısız çalışmasını ve size verilen sözlerin tutulmasını istiyorsanız iletişim sayfamız aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz.
Vizyonumuz
Bulunduğu coğrafyada Bas Kes Makinası sektöründe ve yönetim anlayışında dinamik ve ciddi Ar-Ge yatırımlarıyla kendini yenileyebilen marka bir şirket olmaktır.
Misyonumuz
Sorumluluk bilinci ile detaylara dikkat eden, yüksek moral gücüne sahip, müşteri ihtiyaçlarına uygun ürünleri en yüksek kalite standartlarında zamanında teslim eden, çalışanlarımızla beklentilerin ötesinde memnuniyet sahibi müşteri kitlesi oluşturmaktır.


Ürün ve Hizmetler

Bas Kes Makinası alanında uzun yıllardır faaliyet gösteren lider firma

#bas kes makinası #baskes makinası #bas kes makinesi # #


Benzer Firmalar