senamimarlık


adil mah. beykoz cad. no:32

Telefon1: 02165921884

Telefon2:

Fax: 2165921185

Web: www.dekoratiftas.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dekoratif tuğla duvar kaplama, öncü ismi ve radikal markası olarak Türkiye`de faaliyete geçtiğimiz 2005 yılından beri, ülkedeki dekorasyon anlayışını ve vizyonunu farklı bir alana taşıyarak, tüm mekânlarda doğadan ilham alan yaratıcı çözümlere olanak verdik. Genç, dinamik ve vizyoner ekibimiz ile yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren, proje çözümlerinin başarılı iş ortağı arteknik olarak kalite ve güvenin temsilcisi olma yolunda hızla ilerliyoruz.

Sena Stone, hafif yapısı, zemin hariç iç ve dış mekânlarda rahatlıkla uygulanabilen çok yönlü ürünleri ve farklı tarzlara uyum sağlayan tasarım altyapısı ile dekorasyon sektöründe aranan bir marka haline gelmiştir. Sunduğu tasarım ve mimari hizmet anlayışıyla öncelikle mimarların, daha sonra da mekânlarında ilham arayan herkesin çözüm ortağı olmayı başarmıştır. dekoratif tuğla, tuğla kaplama, tuğla duvar kaplama, kültür tuğlası, tuğla panel ve daha birçok model seçeneği olan Dekoratif tuğla fiyatları, doğanın sunduklarını özgün tasarım anlayışı ile harmanlayarak yarattığı estetik duruşu ile birlikte, sipariş aşamasından uygulama aşamasına kadar sunduğu özenli çalışma ve sonrasında verdiği destek hizmetleri ile de başarılarını marka olarak sağlamlaştırmıştır.

Kuruluşumuzdan bu yana çok kısa bir zaman dilimi geçmiş olmasına rağmen, turizm işletmeleri, özel konutlar, restoranlar, alışveriş merkezleri, Flo, mağazalar gibi yurtiçi ve yurtdışında 3 bin 500`ü aşkın projeye çözüm ortaklığında bulunarak, 5 yıl montaj garantisi ile sağladığımız uygulamalara imza atmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


Dekoratif taş
Dekoratif tuğla duvar kaplama, öncü ismi ve radikal markası olarak Türkiye`de faaliyete geçtiğimiz 2005 yılından beri, ülkedeki dekorasyon anlayışını ve vizyonunu farklı bir alana taşıyarak, tüm mekânlarda doğadan ilham alan yaratıcı çözümlere olanak verdik. Genç, dinamik ve vizyoner ekibimiz ile yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren, proje çözümlerinin başarılı iş ortağı arteknik olarak kalite ve güvenin temsilcisi olma yolunda hızla ilerliyoruz. Sena Stone, hafif yapısı, zemin hariç iç

#dekoratif taş #dekoratif tuğla #taş paneller #dış cephe taş kaplama #bahçe duvarı taş kaplama


Benzer Firmalar