N1 ROBOT - Robotlu Otomasyon Sistemleri


Anbar Mah. Ağaç İşleri Sanayi Sitesi 25. Cadde No: 155 Melikgazi/KAYSERİ

Telefon1: 05466176268

Telefon2:

Fax:

Web: www.n1robot.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2018
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

N1 ROBOT - Robotlu Otomasyon Sistemleri

N1 Robot, tüm endüstriyel alanlarda ve hizmet sektörlerinde robotlu otomasyon sistemleri üretmek amacıyla kurulmuş olup, müşterilerinin ihtiyaçlarını tek bir elden çözmeyi hedefleyen bir mühendislik firmasıdır.

Manuel proseslerin robotlu otomasyon sistemine dönüştürülmesi ve mevcut robotlu üretim hatlarının gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda iyileştirilmesi ve modernizasyonu alanında faaliyet gösteren firmamız bu kapsamda; danışmanlık, proje, kurulum ve satış sonrası hizmetler sunmaktadır.

Abb, Yaskawa, Fanuc ve Kuka gibi sektörün önde gelen endüstriyel robot markalarıyla sistem entegratörlüğü yapan firmamız satış sonrası süreçte; eğitim, validasyon, yedek parça, bakım ve onarım desteği vermektedir.

Yeniliğe dayalı arge stratejisi ile proje gerçekleştirmeyi ilke edinen N1 Robot; kaynak, kesim, yüzey işleme, makine besleme, taşıma, paletleme, paketleme, spreyleme ve kamera gibi birçok robotik otomasyon uygulamalarında firmanıza anahtar teslimi projeler sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

abb robot, yaskawa robot, motoman robot, kuka robot, fanuc robot, robotlu otomasyon, robot yedek parça, robot eğitim, robot bakım, robot servis, ikinci el robot, 2. el robot, endüstriyel robot, robotik otomasyon

#abb robot #fanuc robot #kuka robot #yaskawa robot #robot yedek parça


Benzer Firmalar