KMK Bilgi Teknolojileri A.Ş.


Çam Sokak No 16

Telefon1: 0216 504 2121

Telefon2:

Fax:

Web: kmk.net.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:10 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

KMK İçin müşteri memnuniyeti ve ürün kalitesi her zaman en üst değerdedir. Müşteri istek ve beklentilerine uygun değer vererek, doğru, zamanında, uygun maliyetli, hızlı ve nitelikli hizmet ve ürün sunmak için. Donanımlı ve kendini geliştiren personelle hizmet verip katma değer sağlayan denetimler gerçekleştirerek ülke ekonomisine, sanayisine ve hizmet sektörüne katkı sağlamak, faaliyetlerini tarafsız, bağımsız ve Dünya standartlarına, yasalara uygun olarak yürüttüğü için.


Ürün ve Hizmetler

KMK, dünya üzerinde ticaretle uğraşan insanların arzularını gerçekleştirmesine ve kurumsal kimliklerini tam olarak ortaya koyabilmelerine yardımcı olmaktadır. Bu KMK ya ve KMK çalışanlarına çalışma yaşamlarında anlam kazandırmaktadır.

KMK stratejisi, araştırma ve geliştirme üzerine sürekli yatırım yapma temelleri üzerine atılmıştır. Bu strateji yenilikçi, oldukça etkili, kullanışlı, kullanımı kolay, yüksek kalite ve dünya standartlarında iş yazılımları üretilmesini olanaklı kılmaktadır.

KMK mükemmeli hedefliyor ve sürekli kendini ve yöntemlerini geliştirme çabasındadır. KMK müşterileri ile ve iş ortakları ile güven ve karşılıklı yarara dayalı güçlü sürekli ilişkiler kurma azmindedir. KMK faaliyet gösterdiği ülkelerde yasalara uygun davranıyor ve kurumsal yönetim uygulamalarına bağlı hareket etmektedir.

# # # # #


Benzer Firmalar