Birol Plastik


İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eskoop Sanayi Sitesi C-6 Blok No:329-331-333 Başakşehir/İSTANBUL

Telefon1: 212 481 85 44

Telefon2:

Fax: 212 549 04 17

Web: www.brl.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Birol Plastik, Sefaköy-İstanbul’da 1984 yılında Ayşe BİROL tarafından kurulmuştur. Başlangıçta tarım makinalarına plastik aksam ve melamin mutfak gereçleri üreten şirketimiz 1985 yılı itibariyle Topkapı Teknik Oto Sanayi Sitesine taşınmış ve melaminden mutfak gereçleri imalatı sonlandırılmıştır. Firmamız 2012 yılında İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ESKOOP Sanayi Sitesine taşınmış olup envanterine kattığı yeni enjeksiyon makinaları ile halihazırda üretimine devam etmektedir.
Tarım sektöründeki 35 yılı aşkın deneyimimizin yanı sıra 100’ün üzerindeki ürün çeşitliliğiyle 50’ye yakın tarım makinesi üreticisi ve bayiye hizmet sunmaktayız. Tarım Makinesi Üreticilerinin güncel ihtiyaçları bünyemizde bulunan Kalıphane ile hızlı bir şekilde karşılanmakta olup her geçen gün müşterilerimizin ürün yelpazesini genişletmekteyiz. Bunun yanı sıra müşterilerimize ait tesisler yerinde ziyaret edilerek plastiğe dönebilecek parçaların tespiti yapılıp imalatlarını hızlandıracak projeler oluşturulmaktadır.
İstihdam ve üretime olan inancımız doğrultusunda Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesinde 2012 yılında başlanan 13.000 metrekare arazi üzerine 6.500 metrekare kapalı alan olacak şekilde projelendirilmiş yeni tesisimizin 1.700 metrekarelik kısmını 2016 yılı içerisinde tamamlamayı hedeflemekteyiz.
2015 yılı itibariyle ürünlerimizi BRL markası çatısı altında toplayarak markalaşma sürecine başlanmış olup önümüzdeki yıllarda da kaliteli ve özgün çalışmalarla sektöre dinamizm katmaya devam edeceğiz. Bizimle çalışacak firmaları tarımsal teknoloji kapsamında daima ileriye taşıyacağımız konusundaki iddiamızın geçmişte yaptığımız işlerle pekiştiği kanısındayız. Sahip olduğumuz altyapı ve deneyimi sizlerle paylaşmaya bizler her daim hazırız. Gelin, kurumsal çözüm ortağınız olalım.
BRL, emeğinize değer katar.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar