Anasayfa » İzolasyon » Isıtma soğutma » BURSA İzolasyon » İZOARTE İZOLASYON

İZOARTE İZOLASYON


1.Fatih Cad. No:24(YUNUSELİ) Osmangazi/BURSA

Telefon1: 0224 249 25 55

Telefon2:

Fax: 224 249 25 55

Web: www.izoarte.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:24 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KURUMSAL,
İçinde bulunduğumuz yaşam alanının korunması için izolasyon şarttır. Bu sayede yaşam kalitemiz en yüksek seviyeye çıkacaktır. Amacımız sizlerin daha iyi koşullarda yaşamanızı sağlamak ve bu hedefimizi uzun yıllara yaymaktır.
İzolasyon işlemleri, tecrübeli ve emin ellere teslim edilmediği sürece, alınacak verim son derece düşük olup uzun süren zahmetli ve bir o kadar da maliyetli işlemler sonucunda hem maddi hem manevi kayıplar yaşanmaktadır. İşte bu nedenledir ki, izolasyon gibi çok hassas bir konuda sağlam, köklü, tecrübeli, saygın ve güvenilir bir firma seçmek sadece sizin için değil, ülkemiz ekonomisi için de önem arz etmektedir.
Bugün ülkemizde doğru izolasyon yapılmamasından dolayı uğranılan kayıplar ciddi boyutlara ulaşmaktadır. Ehli olmayan ve bu işe bilimsel yaklaşmayan kişilerin neden olduğu zararlar da oldukça yüksektir.
‘’İZOARTE’’izolasyon olarak ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemine hakim, uygulamacı (işi bilen tebrübeli ustalar), tedarikçi(kalite malzeme)’leri ile OHSAS 18001:2007 iş sağlığı ve güvenliği yönetim sisteminin gerektirdiği şekillerde işlerimiz sonuçlandırılmaktadır. Akabinde ISO 14001:2004 çevre yönetim sistemine uygun şekillerde iş alanlarını temiz ve çevreye hasar vermeden en mükemmel iş sonuçlarına ulaşılmaktadır.
Vizyon, misyon ve stratejik değerlerimiz çerçevesinde en iyiyi hedeflemek ana prensibimizdir.
Vizyonumuz, 2020’li yıllara yaklaşırken ülkemiz de ısı - su ve ses izolasyonu alanında en iyi firma olmaktır.
Misyonumuz, yaptığımız kaliteli işler ile mutlu bireyler yaratarak tüm ülkemizin ekonomisine; ısı, ses ve su tasarrufunda ciddi katkıda bulunabilmektir.
Stratejik değerlerimiz; çevreye duyarlı, standartlara uygun projeler gerçekleştirerek müşteri memnuniyetini en üstün düzeyde sağlamaktır.
Bu vesile ile siz değerli müşterilerimize, en ufak sorunlarınızda bile bir telefon kadar yakın olduğumuzu bilmenizi isteriz. İnanıyoruz ki, bizlerle çalışan müşterilerimiz hiçbir şekilde pişman olmayacak ve; işbirliğimiz ve ilişkilerimiz, takip eden süreçlerde de devam edecektir.
Daima kaliteyi garanti altına alarak, her aşamada sürekliliği sağlayan, aranılan uygulamaları sunan firmamız, Dış Cephe Mantolama & Söve Uygulamaları, Temel ve Perde İzolasyonu, Isı İzolasyonu, Ses İzolasyonu, Su İzolasyonu, Su Deposu Havuz İzolasyonu, Teras ve Çatı İzolasyonu, Dekoratif Cephe Kaplama, Tadilat Uygulamaları ile nalburiye hırdavat ürün satışı ve uygulama alanlarında hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

nalburiye&hırdavat, yapı kimyasalları, izolasyon malzemelerinin satışı aynı zamandada uygulamasını yapmaktayız

# # # # #


Benzer Firmalar