Anasayfa » İç Mimarlık » Mimarlık » BURSA İç Mimarlık » Muazzam İç Mimarlık

Muazzam İç Mimarlık


CSSB Industrial Center Kanal str. nr. 22 Cali

Telefon1: +905438124816

Telefon2: +905438124816

Fax:

Web: www.muazzaminteriors.com/tr/home

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Dünya Ülkeleri

Tecrübelerinizi dizayn ediyoruz

Çalışma ortamının, yaratıcılığınız üzerindeki etkisini araştırarak ve bunu geliştirmek adına çözümler üreterek başladık ticari hayatımıza. Ancak şu anda Muazzam İç Mimarlık, hayatın bütün alanlarına dokunan, çözüm üreten ve yaşam standartlarını arttıran bir firma haline geldi.

Temel iç mimarlık anlayışımıza göre, her müşterimizin ayrı birer hikayesi olduğuna inanıyoruz ve biliyoruz ki, çalışılan, yaşanılan ortam bu hikayeyi anlatabilmek için mükemmel bir araç. Bir proje üzerinde ilk çalışmalarımıza başladığımızda, her türlü temel bilgiyi almayı hedefliyoruz -- Tasarım tercihleri, kullanıcı sayısı, ortamın boyutları, renk seçenekleri gibi. Bütün bunlara ek olarak, müşterimizin hikayesini anlatmasını istiyoruz. Kim olduklarını, ne yapmaktan hoşlandıklarını öğrenmeye çalışıyoruz.

Biz, bu sürece


Ürün ve Hizmetler

Kafe & Restoran Dekorasyonu, Lobi & Otel Dekorasyonu, Hastane & Klinik Dekorasyonu, Ofis Dekorasyonu, Mağaza Dekorasyonu, Fuar & Stand Tasarımı, Ev & Rezidans Dekorasyonu, Villa Dekorasyonu, Yat Dekorasyonu, Ticari Mekan Dekorasyonu

#Kafe & Restoran Dekorasyonu #Lobi & Otel Dekorasyonu #Ofis Dekorasyonu #Ticari Mekan Dekorasyonu #Mağaza Dekorasyonu


Benzer Firmalar