Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » Bella Bosphorus Tekne Turları

Bella Bosphorus Tekne Turları


Kuruçeşme Cd (Divan Kuruçeşme karşışı bağlı tekne), 34345 Beşiktaş, Istanbul, Turkey.

Telefon1: +90 212 550 0135

Telefon2: +90 530 545 8060

Fax: +90 212 225 7669

Web: www.bellabosphorus.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul Boğazı ve Adalar bölgesinde, özel gemi turları düzenleyen Bella Bosphorus, öğle ve akşam yemekli turlar, boğaz turları, düğün, kurumsal toplantılar, konferanslar, organizasyonlar, özel aktiviteler, doğum günleri gibi pek çok alanda hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Teknemiz, organizasyoncuların ve kurumsal planlamacıların tüm ihtiyacını profesyonel ekipmanlarla karşılayacak şekilde özel olarak dizayn edilmiştir. Organizasyonunuz için gerekli tüm herşeyin mükemmel biçimde çalışacağından emin olabilirsiniz.

Turizm Bakanlğı Yüzer Tesisler Turizm İşletme Belgesi’ne sahip Bella Bosphorus, İstanbul ve Boğazın muhteşem manzarasını size 3 geniş ve eğlenceli kat ile sunmaktadır. 1. Kat toplantılar ve yemekli organizasyonlarınız için idealdir. 2. Kat, barda kokteyllerinizi yudumlamanız için, 3. Kat ise, muhteşem manzaraya sahip, çekici ve dinlendirici bir lounge olarak hizmetinize sunulmuştur.

Teknemizin tüm açık alanları tik ağacı ile kaplanmıştır. Makine dairesi, özel akustik ses izolasyon malzemesi ile kaplanmış olup sessiz bir ortamda boğaz turu olanağı sunmaktadır. Tüm ses izolasyon, müzik ekipmanları en ince detay düşünülerek profesyonel akustik tasarım firması tarafından gercekleştirilmiştir.

Teknemizde itina ile servis edilen yemekler, Şef Gençay Üçok danışmanlığı ile Arşipel Restaurant tarafından sunulmaktadır. Teknemizde kullanılan şaraplar, butik şarap üreticilerinden temin edilen, kaliteli şaraplardır.

Tecrübeli ekibimiz ile yemek, kokteyl, doğum günü kutlamaları, parti, toplantı, sunum ve benzeri her türlü organizasyonunuzu çok rahat şekilde, hizmet, mekan ve yemek kalitesinden ödün vermeden yapabileceksiniz.

#Tekne turu #Toplantı #Düğün #Yemek #Turizm


Benzer Firmalar