Çizgi Film İngilizce Seslendirme


Kozyatağı Mah. Değirmen Sok. Şaşmaz Sitesi C/1 Blok 17/8 Kadıköy / İSTANBUL

Telefon1: 0216 344 77 53

Telefon2:

Fax: 0216 344 77 53

Web: ingilizceses.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Türkiye

İngilizce seslendirme ekibimiz ile tüm dillerde yabancı dil seslendirme konusunda bay ve bayan seslendirmenler ile hizmetinizdeyiz. Reklam müşterilerinizin sizi nasıl göreceğine karar verdiğiniz yerdir, büyüyen TV, Radyo, Web sektörlerinde yabancı dil seslendirme konusunda sizde yerinizi belli edin. Profesyonel olarak hazırladığımız yabancı dil seslendirmeleri ve reklamlar müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini karşılayabilecek yeterliliklere göre projelendirilir. Bütçenizi zorlamayacak çözümler için bize ulaşın.
Yabancı dil seslendirme konusunda uzman ve eğitimli kadromuz ile 50 farklı dilde seslendirme ve çizgi film seslendirme, gibi hizmetlerimizden ihtiyacınıza uygun olanı seçin.


Ürün ve Hizmetler

Profesyonel seslendirme stüdyolarımızda yabancı dil seslendirme ve dublaj çalışmalarımızda kısa sürede kaliteli iş teslimi ile öncelikli müşteri memnuniyeti amaçlamaktayız. Seslendirme alanında uzman spiker kadromuz ile projelerinizde size sorunsuz bir iş ortağı olmayı teklif ediyoruz, hızlı ve profesyonel yabancı dil seslendirme çözümleri için resmi sitemizi ziyaret ediniz. Kaliteli ve profesyonel ekibimizle, yabancı dil seslendirme, çizgi film dublaj başta olmak üzere tüm seslendirme ve reklam hazırlama ihtiyacınızı elimizden geldiği kadar değil, gerektiği gibi yapıyoruz!

#ingilizce seslendirme #seslendirme ajansı #çizgi film seslendirme #seslendirme #yabancı dil seslendirme


Benzer Firmalar