Anasayfa » » » Curcuna Cafe & Askeri Malzeme, Hediyelik Eşya ve Tesbih İmalatcısı

Curcuna Cafe & Askeri Malzeme, Hediyelik Eşya ve Tesbih İmalatcısı


Harman Mahallesi Abdulhakhamit Caddesi 88/A

Telefon1: 03123694551

Telefon2: 05360324524

Fax:

Web: bakbuldum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ürkiye`nin %100 Güvenli Online Alışveriş Sitesi
BakBuldum.com, en çok aranan marka ve ürünleri ve her geçen gün yeni malzeme ve
kendi firmamızın ürünlerini herkes için ulaşılabilir yapma hedefiyle Ekim 2014’te sizler için
online alışveriş yapmanız ve ürünleri ucuz ve kaliteli malzemeyi değerinden ucuz almanız
amacıyla kuruldu. 1998 Yılında Necatibey’de Askeri Malzeme ve Polis Malzemeleri Olarak
Kurulduğu günden itibaren Ürün Katogorisine binlerce ürün eklemektedir ve eklemeye
devam etmektedir, bu doğrultuda Türkiye’de Bir çok ürünü satışa sunan ilk site olmayı
hedeflemektedir.Şimdiki firma ismi ise Curcuna - Ahmet Durmuş ÖZGEN Olarak
2011 yılında Mamak-Abdulhakhamit cad. 88/A adresine kurulmuştur.

Güvenli Alışveriş
Bakbuldum.com, veri iletiminde 128 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL sertifikası kullanmaktadır. Bakbuldum.com’da kredi kartı bilgileriniz yalnızca sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanılır ve veri tabanında kayıtlı olarak tutulmaz. Bakbuldum.com, online alışverişi daha güvenli hale getirmek için en yüksek güvenlik yöntemi olan yeşil bar sertifikasını Türkiye’de ilk alan sitelerden biri olduğu gibi, aynı güvenlik sistemine sahip Facebook e-mağazası ile üyelerine Facebook’tan çıkmadan alışveriş kolaylığı sağlamaktadır.

Kalite ve Orijinallik Garantisi
Satılan ürünlerin orijinalliği ve kalitesi, ürünlerin seçim aşamasında bakbuldum.com’a özel geliştirilmiş T29 testi ile, depoda paketleme aşamasında ise %100 kalite kontrolü yapan özel operasyon hattı ile iki defa test edilmektedir.

En iyi Müşteri Deneyimi
En iyi müşteri deneyimini yaşatmayı hizmet anlayışının merkezine koyan Bakbuldum.com, 7 gün 24 saat ulaşılabilen müşteri hizmetleri ekibi, ve üyeleri ile birebir iletişim kurduğu Facebook, twitter, Google+ kanalları aracılığı ile sürekli ulaşılabilir durumdadır.
Bakbuldum.com’dan almış olduğunuz bir ürünü herhangi bir sebeple iade etmek isterseniz, 15 gün içinde kolayca ve ücretsiz olarak geri gönderebilir, üstelik iade ettiğiniz ürün için kargo parası dahil tüm ödemiş olduğunuz tutarı iade alırsınız.Ayrıntılı bilgi için; curcuna@bakbuldum.com adresine gönderebilirsiniz yada +90 312 369 45 51 Müşteri Hizmetlerimizi arayabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Hazır Asker Paketi
S.NO. MALZEME ADI KULLANILACAĞI YER ADET MARKA FİYATI 1. ANKESÖRLÜ TELEFON KARTI TELEFON KULUBELERİNDE KONUŞMAK İÇİN 1 ADET YURT KART 10 TL 2. ARKO KREM EL YÜZ İÇİN 1 ADET ARKO 2 TL 3. ASKERİ BİLGİ DEFTERİ EĞİTİMDE 1 ADET CURCUNA 2. 50 TL 4. AYAKKABI (BOT) BOYASI BOT BOYAMAK İÇİN 1 ADET SİTİL 5 TL 5. AYAKKABI TABANLIĞI BOT İÇİNE 1 ÇİFT CURCUNA 2 TL 6. BANYO ÇANTASI BANYOYA GİDERKEN 1 ADET CURCUNA 5 TL 7. BANYO JİLETİ TEMİZLİK İÇİN 5 ADET DERBY 2. 50 TL 8. BANYO LİFİ BANYOYA GİDERKEN 1 A
askeri malzeme, curcuna askeri malzeme, asker malzemeleri, toptan tesbih, askeri malzeme ankara, curcuna cafe, bakbuldum curcuna, curcuna tesbih imalatcısı, curcuna hediyelik eşya, mebs okulu asker malzemeleri, mamak askeri malzeme, curcuna, curcuna askeri malzeme imalatcısı, toptan askeri malzeme, askeri malzeme curcuna, curcuna askeri malzeme hediyelik eşya tesbih imalatcısı, curcuna cafe askeri malzeme,

#askeri malzeme #toptan tesbih #hediyelik eşya #toptan boncuk #kişisel bakım


Benzer Firmalar