Seri Yapı Tasarım


Kalım sokak No.19/5

Telefon1: 0312.3495873

Telefon2: 0544.3972498

Fax:

Web: www.seriyapitasarim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Ankara Siteler`de akrilik tezgah imalat ve dekorasyonu hizmeti vermektedir.

Akrilik mutfak tezgahı, akrilik banyo tezgahları, akrilik merdiven,akrilik stand imalatı ve satış hizmeti veren firmamız FRANKE ve DEMINOX bayiliği yapmaktadır.

Bunun dışında ahşap mobilya proje dekorasyon hizmeti veren firmamız, hastane dekorasyonu, otel dekorasyonu,
mağaza dekorasyonu, restaurant dekorasyonu hizmeti vermekteyiz.

Firmamız kuruluşundan bu yana başarı ile sunduğu ve geliştirdiği hizmetler sayesinde yerel ve bölgesel önemli başarılara adını yazdırmıştır. Bu başarının ve gelişimin arkasında yılların verdiği iş tecrübesi,bilgi
birikimimiz ve güvene dayalı iş ilişkilerimiz yer almaktadır. İşbirliği içerisinde olduğumuz tüm kurum ve
kuruluşlarla tesis etmiş olduğumuz karşılıklı güven, çalışma anlayışımızın en önemli değerini oluşturmaktadır.

Güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm paydaşlarımız ile sürdürülmesi en önemli
gayretimiz olacaktır.

Sektördeki tecrübemizden hareket ederek insana ve çevreye duyduğumuz saygıyla dünü, bugünü ve yarını gelecekle buluşturuyor, yapı tasarım & dekorasyon sektöründe çığır açan projelerimizle sizlere daha ferah ortamlar hazırlıyoruz.


Bu anlayış çerçevesinde tutkuyla bağlı olduğumuz işimizi,insanımıza modern dekorasyonlar sunmanın çabası içinde yürütüyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Akrilik Mutfak ve Banyo Tezgahı
Firmamız Ankara Siteler`de akrilik tezgah imalatı yapmakta olup; akrilik mutfak tezgahı ve akrilik banyo tezgah metretül fiyatları için lütfen firmamızı arayınız. NOT:Yukarıdaki fiyat temsili fiyattır.
akrilik tezgah ankara, akrilik tezgah, akrilik tezgah fiyatı, akrilik tezgah fiyatları, akrilik tezgah fiyat, akrilik tezgah metretül fiyatı, akrilik tezgah renkleri, akrilik tezgah nedir, akrilik tezgah özellikleri, akrilik mutfak tezgahı, akrilik mutfak tezgahı ankara, akrilik mutfak tezgahı fiyatları, akrilik mutfak tezgahı fiyatları ankara, akrilik mutfak tezgah, akrilik mutfak tezgahları ankara, akrilik mutfak tezgah özellikleri, akrilik mutfak, akrilik mutfak dolabı, akrilik banyo tezgah fiyatları, akrilik banyo tezgah, akrilik banyo tezgahı, akrilik banyo tezgahı ankara, akrilik banyo tezgahı ankara siteler, akrilik banko, akrilik bankolar, akrilik mutfak bankosu, akrilik banko ankara, akrilik banko fiyatları, akrilik banko fiyatı, akrilik merdiven, akrilik merdiven ankara, akrilik lavabo tezgahı, ıslak hacim lavabo tezgahı, villa mobilya dekorasyon, otel dekorasyonu ankara, mağaza dekorasyonu ankara, anahtar teslim inşaat, anahtar teslim mobilya

#akrilik tezgah #akrilik mutfak #villa dekorasyonu #otel dekorasyon #mobilya tasarım


Benzer Firmalar