inegöl parke


k.paşa mah no 15 inegöl

Telefon1: 0 538 876 12 73

Telefon2:

Fax: 90 538 876 12 73

Web: www.inegolparke.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İNEGÖL PARKE , LAMİNANT PARKE , LAMBİRİ

Bizler yıllarını parke sektörüne vermiş, bu sektörde nerdeyse tüm Bursa ve çevresini dolaşmış ,binlerce insanla konuşmuş, herbirinden bir şeyler öğrenmiş, kendi bilgilerimizi onlara aktarmış kişileriz.

Bir insanın laminat parkeden beklentilerini bildiğimiz için yıllarca edindiğimiz bu tecrübeleri sizlerle paylaşmak için bu internet sitesini açmaya karar verdik.

Bu site sizleri laminat parke alırken dikkat edilecek hususlardan başlayarak , parkenin evinize uygulandığı son ana kadar bilgilendirecek bir site. Eğer unuttuğumuz bir konu olursa size iletişim linkindeki telefonlardan yardımcı olabiliriz.


Ayrıca bize ulaşırsanız evinizde ücretsiz keşif yapabilir, ürünler sayfamızda kesinlikle tavsiye ettiğimiz ürünlerin renk kataloğunu sizlere sunabilir ve evinize laminat parkeyi sizi memnun edecek şekilde uygulayabiliriz.


Sizin beğendiğiniz ya da size tavsiye edilen laminat parkeleri de evinize garantili bir şekilde uygulamasını yapabiliriz.


Ürün ve Hizmetler

inegöl parke fiyatları , lambiri fiyatları , çim halı inegöl , fuar standları yapımı , mineflo fiyatları , inegöl parke işleri , inegöl köyleri parke , ev parke , tavan tahtası bursa il ve ilçeri

#inegöl parke , laminat parke inegöl , parke fiyatl #6 mm parke , 8 mm parke , ithal parke , yerli park #parke altı yalıtım , kapron , şilte , #özel parke , villa parke , dublex bina parke , çiz #


Benzer Firmalar