Anasayfa » Oto Kiralama » Otomotiv ve Yan Sanayi » SAMSUN Oto Kiralama » SAMSUN OTO KİRALAMA HİZMETLERİ

SAMSUN OTO KİRALAMA HİZMETLERİ


CUMHURİYET MAHALLESİ SİTELER CADDESİ NO:21/14 ATAKUM / SAMSUN

Telefon1: 05415564426

Telefon2:

Fax:

Web: www.samsunotokiralamahizmetleri.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Uygun Fiyatlarla Uzun Dönem Araç Kiralamanın Avantajları



Yurtdışından gelen müşterilerimize büyük kolaylık ve ayrıcalıklar sağlıyoruz. Havalimanına ücretsiz otomobil teslimi ve tekrar otomobil alımı yapılabilmektedir. Rent a car müşterimiz Havaalanında 7gün / 24 saat karşılanır ve kiraladığı araç teslim edilir. Ekonomik Araç Kiralama Samsun Oto Kiralama birçok marka ve modeli barındıran araç parkıyla hem binek hem de ticari araç kategorilerinde kiralık araçlar oluşturma ve filoları yenileme olanağı sunan Samsun Oto Kiralama , alanında uzman ve çok profesyonel bir ekiple hizmet vermektedir. Siz değerli müşterilerine Araç kiralama hizmetleri vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Kurumsal Filo Kiralama



Filo kiralama sayesinde ciddi bir finansman avantajı sağlarsınız ve finans kaynağınızı sürekli değer kaybeden bir yatırım kalemine bağlamamış olursunuz. Filo araç kiralama, firmanıza değerli finans kaynağınızı diğer fırsatlara yöneltmeniz noktasında ciddi avantaj sağlar. Günümüzde pek çok kuruluş, araç satın alma yerine uzun dönem kiralamayı tercih ediyor ve operasyonel filo kiralamanın avantajlarından yararlanıyor. Özellikle araç filosu bulunan şirketler için araç kiralamak satın almaktan çok daha akılcı bir çözüm olmaktadır. Şirketinizin ihtiyacı olan araçlar belirlenerek hemen firmamız tarafından satın alınır ve 0 km araçlar şirketinizin kullanımına tahsis edilir. Böylece şirketiniz araç temini için ilave finansman yükü altına girmesine gerek kalmaz.



Filo kiralama hizmeti ile; uzun dönem otomobil kira bedellerinin tamamını Gelir Vergisi Kanununun 180 sayılı tebliği uyarınca gider olarak gösterebilmektedir. Satın alınan bir aracın bedeli ancak 5 yılda giderleştirilebilirken, Filo kiralama çözümü ile; aylık faturalar gidere atılabilmektedir. Kiraya verilen tüm otomobillerin periyodik bakımları Samsun Oto Kiralama tarafından üstlenilmektedir. Hemen Araç`ın filo kiralama hizmeti ile; araçlarınızın periyodik bakım ve kaza sonrası onarım işlemleri süresi boyunca, Rent a Car tarafından yerine başka bir araç verilmekte, eğer araç kullanılamaz hale gelirse bu durumda söz konusu aracın yerine başka bir araç tahsis edilmektedir. Normal şartlarda satın alınan bir aracın KDV`si (%25) sabit kıymet haline gelerek mal bedeli ile birleşmekte, ödenecek KDV`den mahsup edilememektedir. Hemen Araç`ın filo kiralama hizmeti ile; her ay KDV tutarı mahsup edilmektedir.

#samsun oto kiralama #samsun rent a car #atakum oto kiralama #atakum rent a car #samsun araç kiralama


Benzer Firmalar