Anasayfa » Alüminyum Doğrama » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Alüminyum Doğrama » Teknik Door Otomatik Kapı Sistemleri

Teknik Door Otomatik Kapı Sistemleri


Sakarya Cad. No:29/B

Telefon1: (0 212) 601 04 50

Telefon2: (0 536) 642 82 89

Fax:

Web: www.teknikdoor.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Otomatik kapı, manuel kapı, fotoselli kapı, kayar kapı, garaj kapısı, kepenk sistemleri, otomatik bariyer, otomatik cam kapı, otomatik döner kapı, akıllı kapı, konut içi ve dışı için yoğun kullanım gerektiren iş yeri ve benzeri amaçlı ihtiyaçlarınız için birinci sınıf işçilik ve malzeme garantisi ile tüm otomatik kapı ve döner kapı ihtiyaçlarınıza en kalıcı çözümleri Teknik Door otomatik kapı sistemleri olarak birçok seçenek sunuyoruz.

Otomatik kapı ve döner kapı, otomasyon sektöründe uzun yıllardan bu yana edinilen tecrübe, konularında deneyimli ekip ve birinci sınıf ekipman ile değerli müşterilerinin ihtiyaçlarına profesyonel anlamda cevap veren Teknik Door otomatik kapı sistemleri, fotoselli kapı servisi satış ve montajını yaptığı tüm otomatik kapı ve döner kapı ve diğer hizmetlerinde en kaliteli ürünleri en iyi fiyatlarla sağlamanın çabası içindedir.

Fotoselli kapı servisi kullanılacak olan alanlara, uygulamadan önce defalarca test işlemine tabi tutulur ve ağır iş yükleri göz önünde bulundurularak üretilen otomatik kapı ve döner kapı ürünlerimiz, 1.000.000 kere ara vermeden açılma-kapanma testine tabi tutulmuş, performansı kanıtlamış ürünlerden oluşmaktadır.

Firmamızın web sitesini inceleyebilir ve ürünleri detaylıca gözlemleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Üstün kalitede hizmeti garanti ve güven eşliğinde sizlere sunan firmamızın bilgi ve becerileri, her bakımdan menfaatinizi gözeterek, memnun kalacağınızı Teknik Door otomatik kapı sistemleri olarak garanti ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Otomatik kapı, fotoselli kapı, manuel kapı, kayar kapı, garaj kapısı, kepenk sistemleri, otomatik bariyer, otomatik cam kapı, otomatik döner kapı, akıllı kap

#otomatik kapı #fotoselli kapı #kepenk sistemleri #kayar kapı #bariyer sistemleri


Benzer Firmalar