salamander pvc kayseri


hunat mahlesi kalpaklı oğlu caddesi no 7B

Telefon1: 03522226534

Telefon2:

Fax: 03522226534

Web: www.yukselyapikayseri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:75 (Yönetici:5 | Memur:2 | İşçi:68
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gülcam A.Ş 4700 m² kapalı alanda, iki üretim hattı ,Robot PVC işleme merkezi, Robot PVC kesim merkezi,tam otomatik cam kesim makinesi ve otomatik cam yükleme makinesi ve yeni otomasyon sistemi ile günlük 250 adet pencere, 700 adet ısıcam üretim kapasitesi ile çalışmaktadır.

Almanyadan ithal ettiği ,Salamander profilini 18 yıllık tecrübesi ile birleştirerek Pvc pencere ve kapı üretimi yapmaktadır. Aynı zamanda Isıcam, Panjur,Cam Balkon Üretimi yapan Gülcam A.Ş Türkiye Kayseri şehrinde lider bir firmadır.ISO 9001 -2000 Kalite Yönetim Sistemi, TSE ve Sanayi Bakanlığı onaylı garanti belgeleriyle müşteriye hizmet odaklı çalışan Gülcam, şu anda Salamander PVC ve kapı profillerinin İç Anadolu Bölge Distribütörlüğü ve profil satıcısı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Gülcam aynı zamanda Salamander markalı PVC pencere ve kapı üretimine de devam ediyor.

Neden Salamander bölge distribütörlüğü?
“Gülcam A.Ş’nin daha kaliteli profil arayışı Salamander marka profili ile tanışması ile son buldu. Almanya seyahatimizde Salamander fabrikasını gezerken gözlemlediğimiz üretim kalitesini müşterilerimizle buluşturmayı başardık”.


Ürün ve Hizmetler


2010 yılı Gülcam A.Ş. için makine yatırım yılıdır. Pvc işleme merkezi ve yeni otomasyon sistemi ile üretim hattımıza ciddi yatırımlar yaptık. Böylelikle müşterilerimizden kazandığımızı, yaptığımız yatırımlarla yine müşterilerimizle paylaştık.” Pvc sektöründe müşteriyi mağdur eden en önemli sorunlarından bazıları



Merdiven altı üretim ve buna bağlı olarak haksız rekabet koşullarıdır.



Kalitesiz üretim.



Müşterinin bilinçlenmesi kaliteyi tercih etmesi üretim yapan firmalarında kaliteye önem vermesine sebep olacaktır. Toplu konut ihalelerinde sadece fiyatı göz önünde bulundurmak, dolayısıyla kaliteden ödün vermek bizim sektörümüzde ve diğer inşaatla alakalı sektörlerde milli servetin ve milli iş gücünün israf edilmesine sebebiyet vermektedir.



Gülcam olarak milli servetimizi korumak adına kaliteden ödün vermemeyi ilke edindik.

#salamander pvc kayseri #salamander satış ofisi #pvc pencere kayseri #kayserideki pencereciler #pvc pencere sistemleri


Benzer Firmalar