Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » İSTANBUL Otomotiv » ÇETİNDAĞ OTOMOTİV ELEKTRONİK PAZ. SAN VE TİC LTD.ŞTİ.

ÇETİNDAĞ OTOMOTİV ELEKTRONİK PAZ. SAN VE TİC LTD.ŞTİ.


MİMAR SİNAN MAH. G CAD. YEDPA TİCARET MERKEZİ NO:59 -60 ATAŞEHİR

Telefon1: 02166616002

Telefon2: 02166616003

Fax: 02166616033

Web: www.cetindagplastik.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çetindağ Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2000 yılında sadece plastik ham madde alım-satımıyla sınırlı olan faaliyetlerini 2005 yılında plastik enjeksiyon sistemlerini dahil ederek; OTO PROMOSYON ve DERİ ÜRÜNLERİ imalatı ile ilgili faaliyetlerine devam etmektedir.

Firmamız; plaka altlığı ve altlıkları, plakalık, deri anahtarlık, metal anahtarlık, pvc ruhsat kabı, suni deri ruhsat kabı, araç dosyalığı ve müşteri odaklı özel tasarım ürünlerini kaliteli ve hesaplı reklam promosyon ürünlerinin imalatını yapmaktadır.

Firmamız müşteri memnuniyetini birinci planda tutmakta olup gelişmiş, yenilenmiş makine parkuru ve deneyimli uzman kadrosuyla iş ortaklarımızın hertürlü talebine zamanında ve kusursuz olarak karşılamayı kendine ilke edinmiştir.

Amacımız en kaliteli promosyon reklam ürünlerini imalatını yapıp, en kısa zamanda müşterilerimizin hizmetine sunmaktır.

Bu bağlamda firmamız imalatını yaptığı ürünleri; yüksek kaliteli ve en uygun fiyatlarla promosyon malzemelerini müşterilerimizin hizmetine sunma ilkesiyle çalışmaya devam edecektir.

Firmamızın imalatını yaptığı promosyon ürünlerinde; en iyi fiyatları ve en iyi hizmeti bulabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Plaka Altlığı, Plaka Altlıkları, Plakalık, İmalatı, Satış Fiyatları.
Kapaklı model plaka altlığı; PP (Poliproblen) ham maddesinden üretildiği için gövde kısmında esneklik ve kırılmazlık özelliği vardır. Yazı ve reklam bölümü; ABS ham maddesinden üretildiği için parlak ve şık durmaktadır. Ürettiğimiz plakanın en büyük özelliği; gövde ve reklam bölümünü ayrı ayrı satın alabilirsiniz. Zamanla silinen ve aşınan reklam yazı kısmının tekrar firmamıza imalatını yaptırarak firmanıza ekonomi sağlayabilirsiniz. Ürünlerimizde kaliteli Alman malı krom kaplama 1. S
Firmamız; plaka altlığı ve altlıkları, plakalık, deri anahtarlık, metal anahtarlık, pvc ruhsat kabı, suni deri ruhsat kabı, ruhsat kılıfı, ruhsatlık, araç dosyalık, oto kokusu ve müşteri odaklı özel tasarım ürünlerini kaliteli ve hesaplı reklam promosyon ürünlerinin imalatını yapmaktadır.

Bizden sipariş, fiyat ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz, sizler için buradayız !!!

#Plaka Altlığı İmalatı, Plaka Altlıkları İmalatı. #Ruhsat Kabı İmalatı, Ruhsat Kılıfı İmalatı. #Deri Anahtarlıklar İmalatı, Metal Anahtarlıklar İm #Plaka Altlığı Fiyatları, Plaka Altlıkları Fiyatlar #Ruhsat Kabı Fiyatları, Ruhsat Kılıfı Fiyatları.


Benzer Firmalar