Anasayfa » Asansör ve Yürüyen Merdivenler » İnşaat sanayi » İSTANBUL Asansör ve Yürüyen Merdivenler » Lider Platform Hidrolik Mak.ve Müh.San.Tic.Ltd.Şti.

Lider Platform Hidrolik Mak.ve Müh.San.Tic.Ltd.Şti.


Dudullu OSB Mah.Des Sanayi Sitesi 1.Cad.No:2/5

Telefon1: 444 90 76

Telefon2:

Fax:

Web: www.liderplatform.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

15 yıla aşkın deneyimimiz ile yeniliklere açık bir şirket olarak ,sizler için kendimizi her geçen gün yenileyerek , aynı zamanda güncel kalite standartlarını ve teknolojiyi yakından takip ederek;

ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi güvencesinde, AB teknik mevzuatı EN ISO 12100,2010-EN 8141,2010-EN60204,32-2008-2006-42-EC MACHİNERY direktifine uygun ve CEstandartlarında faaliyet göstermekteyiz.

Günlük yaşantının vazgeçilmez unsuru olan yük asansörleri ,engelli lift ve platformları;

Her geçen gün ağır yüklerimizi kaldırmanın yanında kişisel ihtiyaçlarımız içinde önemli bir araçtır.

Yük Asansörleri ve engelli asansörlerini güven içinde, en iyi performansla kullanabilmemiz, sağlıklı işleyen servis ve modernizasyon süreçlerinin birbirleriyle ilişkili yürütülmesi sonucu gerçekleşmektedir.

Eskiyen ve sık arıza yapan gereksiz masraflara neden olan kaldırma ekipmanlarını değiştirerek,yeni teknolojilerin kullanımı sayesinde elektrik ve zaman tasarrufu sağlayarak daha avantajlı duruma geçebilirsiniz.

Her tür ve kapasitede hidrolik yük ve engelli asansörlerinin tasarımı, montajı, imalatı, servisi ve bakımı konularında, standart paketler ve özel çözümlerle her zaman yanınızdayız.Satış, Tasarım, İmalat, Montaj ve en son olarak Satış Sonrası Hizmetler ile devam eden tüm süreçler içersinde ilgili departman yetkililerimiz ve müşteri temsilcilerimiz aracılığı ile sizlere akılcı çözümler sunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Yük Asansörü ve platformları, Engelli lift ve asansörleri, araç kaldırma platformları, makaslı platformlar imalat ve satışı , satış sonrası servis hizmeti

#yük asansörü #engelli asansörü #araç asansörü #makaslı platform #yük platformu


Benzer Firmalar