Anasayfa » Prefabrik Yapı Elemanları » İnşaat sanayi » İZMİR Prefabrik Yapı Elemanları » art grup inş dek havuz tur gıda san ve tic ltd şti

art grup inş dek havuz tur gıda san ve tic ltd şti


maraşal fevzi çakmak bulvarı no:621

Telefon1: 02327663131

Telefon2: 05320688030

Fax: 02327663131

Web: www.artyapihavuz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:almanya

Vizyonumuz
Küreselleşen dünya pazarında teknolojik gelişmeleri takip ederek ve toplam kalite felsefesini tüm yönetim ve uygulama kademelerinde yaygınlaştırarak; insanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarını yerine getirmeye devam edecektir.

Mükemmellik
Kalite standartlarında ve yönetimsel öngörülerle en son gelişmeler takip edilerek daima yüksek kalite sağlanmaktadır. ART GRUP , standartları uluslararası kabul görmüş prosedürlere dayanmaktadır. ART GRUP ın , ISO tarafından da uygun bulunmuş şirket içi sistemleri arasında ISO 9001:… Kalite Yönetim Sistemi, bulunmaktadır.
Mimari tasarımından, işletmecilik aşamasına, ART GRUP, tüm detayları titizlikle inceler ve gerekli kurallara uyar. Detaylı denetim süreçleri sayesinde planlanan işlerin konseptine aykırılık oluşmaz.
Yenilik
ART GRUP, esas sözleşmesinde tanımlanan ana faaliyet konularını devam ettirebilmek ve hep bir adım önde olabilmek için personelin eğitimi dahil her türlü alternatifi araştırır.


Hız
Sistemsel sorunları bertaraf etmek ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uzun vadeli hedeflerine ulaşabilmek amacıyla gerekli yatırımları yapmaktan kaçınmaz.


Güvenlik
“Sistemden veya planlamadan kaynaklanabilecek” her türlü kazaya karşı gerekli önlemleri zamanında almak ART GRUP, politikası için hem bir hedef hem de başarı kriteridir.
Tüm iş süreçlerimiz ve kurumsal anlayışımız çerçevesinde, müşteri memnuniyetini hedef alarak tedarikçi ve alt yüklenicilerimizle ilişkilerimizi geliştirerek ve bu doğrultuda müşterilerimize en iyi hizmeti sağlamak kalite politikamızdır.


Misyonumuz
ART GRUP, gerçekleştirdiği projelerle her sosyal sınıftan insanlara satın alabilecekleri, bütçelerinin tam karşılığı güvenli, huzurlu yaşam alanları sunmuş, kaliteyi makul fiyata satarken, kazanırken kazandırmaya özen göstermiştir, kendi olanaklarıyla gerçekleştirdiği altyapı yatırımlarıyla da bölge gelişimine katkıda bulunmuştur
Art Havuz ’un betonarme havuzlara oranla daha sağlıklı, daha hijenik, daha pratik, daha dayanıklı, daha ucuz olan prefabrik liner kaplama havuzları, Alman mühendislik ve kalitesiyle üreten Future pool firmasının güvencesi altındadır. Almanya’dan ithal etmiş olduğumuz bu çelik hazır havuz sistemleri ile sunulan standart havuz şekil ve
Yazlıkların bahçesinde,villa,site,otel ve tesislerde, park ve bahçelerde, özel okullarda, kolej, anaokulu, yuva ve, özel eğitim, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezlerinde sıklıkla tercih edilmektedir.
Ruhsat gerektirmeyen tasarımı sayesinde sit alanlarının vazgeçilmez projeleri arasında da yerini almaktadır.
Art Havuz, konusunda tecrübeli satış ekibi, yaşanabilecek sorunlara karşı her zaman hazırlıklı teknik kadrosu, hizmetini koşulsuz müşteri memnuniyeti felsefesiyle uygulayan uzman personeli ile faaliyet gösterdiği sektörlerde öncü ve örnek bir şirketler topluluğu olmak için var gücüyle çalışmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

havuz yapımı prefabrik havuz, havuz bakım, havuz onarım, havuz tadilat, polyester havuz, havuz kimyasalı

#havuz #yüzme havuzu #havuz yapımı #prefabrik havuz #betonarme havuz


Benzer Firmalar