Paykasa Satın Al


Boğazkesen Cad. No 13/A Kadıköy/İstanbul

Telefon1: 0850 840 82 27

Telefon2:

Fax: 02164358963

Web: www.paykasaal.gen.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ön ödemeli kartların hayatımıza girmesinden sonra online alışveriş dünyasında gezinmek ve alışveriş yapmak çok daha rahat hale geldi. Güvenlik düzeyi, fiyat uygulamaları, kişisel bilgilerin karşı tarafa aktarılmaması yönü ve daha birçok yönüyle alışveriş dünyasına getirdiği kolaylıkları ile daha iyi sonuçlarla alışveriş yapmayı sağlamaktadır. Ülkemiz ve dünya genelinde kullanılan ve kullanımı ile sanal alışverişlerde güven oluşturan Payksa kart da ön ödemeli kart sistemlerinden biri olup farklılıkları diğerlerine göre fazla ve daha avantajlıdır. Bu nedenle ülkemizde en yaygın olarak kullanılan ödeme yöntemi budur. Firmamız, sanal kart sistemlerinde uzun zamandır verdiği hizmetleriyle bilinen ve tercih edilen bir firmadır.
Dileyen üyeler kredi kartıyla paykasa al işlemini gerçekleştirebilir. Sistemin çalışma mantığı kredi kartı üzerinden bayiye ödeme yapılmasıdır.


Ürün ve Hizmetler

Zamanında alışveriş yapmak ve alışveriş yaparken de gözün arkada kalmamasını sağlamak için yapılması gereken en önemli işlerden biri, alışveriş yapmadan önce sitelerin güvenlik düzeyi hakkında bilgi sahibi olmaktır. Tabi bu kendi başına zor bir iş olmakla birlikte her siteyi araştırmanın da ayrıca zaman kaybettirdiği gerçeği ile yüz yüze gelmeye neden olabilmektedir. Ancak paykasa kart ile yapacağınız alışverişlerde öncelikler güvenlik noktasında herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağınızı bilmeniz gerekiyor. Çünkü burada yapılan ödemeler, PİN kodu üzerinden yapılıyor ve kişinin bilgilerine hiçbir şekilde ihtiyaç duymuyor. Bununla birlikte en özel avantajlarından biri de diğer kartlara göre daha farklı olmasıdır. Diğer ön ödemeli kartlarda bildiğiniz gibi tek seferlik kullanım hakkı vardır. Ancak bunda öyle değildir. İçindeki miktarı kadar farklı yerlerden alışveriş yapma olanağı sunuyor.

# # # # #


Benzer Firmalar