Anasayfa » İş Elbiseleri » Tekstil ve Yan Sanayi » SİVAS İş Elbiseleri » Ekoser Grup - Marka Textiles

Ekoser Grup - Marka Textiles


1. Organize Sanayi 1. kısım no:11

Telefon1: 0346 221 10 90

Telefon2:

Fax: 0346 221 10 90

Web: www.ekosergrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:150 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:140
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Promosyon Çanta ve İş Elbiseleri Sektöründe Anadolunun Lideri

Ekoser Grup® İş Kıyafetleri, Medikal Tekstil ürünleri ve promosyon çanta imalatı yapan bir limited şirketidir. Firmamız 1999 yılında kurulmuş olan bir bez çanta üretim işletmesini 2008′de satın alarak, ülkemizde faaliyet gösteren birçok işletmenin bez çanta ihtiyacını karşılamak üzere pazarda yerini almıştır. Kuruluşumuzdan bu yana insana ve doğaya karşı sorumluklarımız gereği bez çantanın kullanım alanlarını yaygınlaştırmayı görev edindik. Bu bağlamda bez çanta kullanımına yönelik ilginin artması ve daha etkileşimli bir reklam aracı olarak kullanılması için bez çantada ofset baskı yöntemini uygulamaya başladık.

Firmamız ofset baskı yöntemi sayesinde geniş bir müşteri kitlesine daha kaliteli bir hizmet sunarak, bez çantanın Avrupa ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de yaygınlaşmasına katkı sağladı. 2009 yılı başlarında ev tekstil ürünleri imal eden bir firmanın bayiliğini alıp, bu ürünleri bölgedeki tüketicilerin taleplerini karşılamak üzere 18 ili hedef alan bir pazara sunarak geride bıraktığımız mali dönemleri yüksek cirolarla kapatmıştır.

2011 yılı başlarında ise; Doktor ve Hemşire önlükleri başta olmak üzere tüm hastane kıyafetlerini ve meslek gruplarına yönelik


Ürün ve Hizmetler

İş elbiseleri, Medikal ürünler. Hemşire formaları, doktor önlüğü, iş kıyafetleri, doktor hemşire elbisesi, doktor ceketleri, aşçı elbiseleri, bez çanta.

#iş elbiseleri #iş kıyafetleri #hemşire formaları #doktor önlüğü #iş elbisesi


Benzer Firmalar