1 Döner


Hürriyet mah Adnan Kahveci Bulvarı no 42 Esenyurt

Telefon1: 02128220022

Telefon2:

Fax: 02128538685

Web: www.1doner.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1 DÖNER uzun yıllardır döner sektöründe yer edinmiş kişilerce kurulmuş ve tecrübeli bir ekip tarafından yönetilen Hazır Döner firmasıdır.


Ürün ve Hizmetler


Hazır Döner
But, Göğüs veya but göğüs karışık tercih edebilirsiniz. Özel sosla marine edilmekte ve özenle traşlanmaktadır. Donmuş olarak size getirilir, şoklanma uygulanmaz. Diğer Hazır dönerlere oranla çok farklıdır. Lezzet ve kıvamı müthiştir. Dükkanınızda 1 kez denemeniz yetecektir. En iyi hazır döner
Hazır Döner
But ve Gögüs etinden üretilen özel formüllü sosu ile mükemmel lezzete kavuşan hazır tavuk döner ile satışlarınızı arttırabilirsiniz. enaz 6 kg üretilmektedir. 6 10 12 15 20 25 30 50 100 kg luk baton döner siparişi verebilirsiniz. Tüm Türkiye ye hazır döner dağıtımımız bulunmaktadır.
Hazır Tavuk Döner olarak Türkiye deki en lezzetli döneri imal ettiğimizi denediğinizde göreceksiniz. Kendimize özel sosumuz ve en kaliteli tavuklardan üretilen dönerimiz ile satışlarınız artacak.

isterseniz konsept uygulayarak dükkanınızı franchise dönerci olarak kullanabilirsiniz. Böylece hem marka gücümüzden faydalanır hemde yaptığımız reklamlarla satışlarınızı yükseltirsiniz

#hazır döner #hazır döner firmaları #en iyi hazır dönerci #franchise veren firmalar #döner üretimi


Benzer Firmalar