aACİL TEKNİK SERVİS


1151 sok 9/7 sincan ankara

Telefon1: 005536444011

Telefon2:

Fax:

Web: www.acilteknicservis.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



ELEKTRONİK OTOMASYON sektöründe 18 yıllık tecrübesi ve uzman teknik kadrosu ile projelendirme, uygulama, danışmanlık ve teknik servis alanlarında müşteri memnuniyetini ön planda tutarak faaliyetini sürdürmektedir. Dünyada bu sektörün öncülüğünü yapan lider firmaların ürünlerini estetik, güvenli ve ekonomik olarak siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır..

Kurulduğumuz günden bu yana hizmetlerimizde ’`titiz ve kaliteli hizmet`` ilkemizden ödün vermeden tüm bölgelerde, sorumlu bölge müdürlüklerimiz aracılığıyla teknik ekibin en kısa sürede ilgili noktaya ulaşmasını ve çözüm üretilmesini sağlıyoruz.

Müşterilerimize tüm Türkiye’de, mesafe aralığı olmaksızın 7/24 acil servis hizmeti veriyoruz. Servis giderleri kapsamında anlaşmalı sigorta şirketleri aracılığıyla ekspertiz keşif hizmeti, durum raporu, faturalandırma ve sigorta şirketlerinin ilgili zararı karşılamasının takibi konusunda destek veriyoruz.

Endüstride kullanılan makinelerin genel olarak PLC aksamlarında oluşabilecek arızaların onarımı Elektronik ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır.Tesislerde kullanılan makineler üzerinde PLC olmaması halinde işletme sahibi veya iş veren tarafından istenilmesi durumunda makinelerin PLC li modele geçiş revizyon işlemleri ekiplerimiz tarafından projelendirilerek uygulanmaktadır. Bu çerçevede mevcut makinenin deneyimli operatörlerinden alınan destek ile her nevi PLC modüle gerekli işletim programı ekip liderlerimiz tarafından yazılabilmektedir.

Kartlı veya bilgisayar kontrollü makinelerde oluşabilecek benzer arızalarda arıza tespitleri ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. Elektronik kart tamir işlemleri Türkiye piyasasında yaygın olan makinelerde ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


ACİL TEKNİK SERVİS
ELEKTRONİK OTOMASYON sektöründe 18 yıllık tecrübesi ve uzman teknik kadrosu ile projelendirme, uygulama, danışmanlık ve teknik servis alanlarında müşteri memnuniyetini ön planda tutarak faaliyetini sürdürmektedir. Dünyada bu sektörün öncülüğünü yapan lider firmaların ürünlerini estetik, güvenli ve ekonomik olarak siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır.. Kurulduğumuz günden bu yana hizmetlerimizde ’`titiz ve kaliteli hizmet`` ilkemizden ödün vermeden tüm bölgelerde, sorumlu böl
elektronik kart tamiri
otomasyon sistem bakım onarım
digital kart tamir
elektronik

#elektronik kart #otomasyon sistemleri #elektronik #digital kart #


Benzer Firmalar