DEMİR TEKNİK SERVİS


ATATÜRK BULVARI ÇİFTLİK MAHALLESİ NO:382/A İHSANİYE-GÖLCÜK/KOCAELİ

Telefon1: 02624358008

Telefon2:

Fax: 02624358008

Web: www.demirteknikservis.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2010 yılında İstanbul’da inşaat makina ekipmanları ve el aletleri servis tamir bakım onarım amacı ile kurulmuş olan firmamızın kurucusu olan Erkan Bayrak tarafından 2011 yılında Kocaeli bölgesinde Demir Teknik Servis olarak hizmete devam etmektedir. 2012 yılında başlayan yurtdışı destekli ARGE çalışmalarımız sonucunda, 2014 yılında inşaat makinaları üretimi alanına iş deneyimi ve tecrübesiyle yeni bir adım atmış olup inşaat sektörünün ihtiyaçlarına cevap verebilmek için dayanıklı inşaat makine ve ekipmanlarıyla müşteri memnuniyetini prensip olarak benimsemiştir.
İnşaat makinaları alanında beton vibratörleri üretimine başlayan Demir teknik servis birçok elektrikli el aletleri ve servisine devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


DEMİR TEKNİK FREKANS KONVERTÖRLERİ
DT-FK serisi frekans konvertörleri, hafif ve kompakt yapıya, çalışma durumu ikaz lambaları ve kolay kullanım kontrol ünitesine sahip, yüksek nitelikli elektroniği ve sürekli aktif soğutma sistemi sayesinde bu makineler, çok uzun çalışmalarda dahi maksimum performans sağlar. Çalışma esnasında oluşabilecek çarpma, darbe, su, vs dış etkenlere karşı koruma dirençli çelik bir dış kasaya sahip olup, dalgalı şebeke giriş voltajının, yanlış boyuttaki uzatmaların ve çok farklı yük çıkışı olan tüketicil
WACKER NEUSON . DEMİR TEKNİK SERVİS . AREL . TECHNOFLEX . WEBER . MİNT . ENAR . BOSCH . DEWALT . MAKİTA . METABO . HITACHI ( satış, tamir, bakım )

#vibratör,beton vibratörü #inşaat vibratörü,220v inşaat vibratörü #vibratör tamir,konvertör #matkap satış,matkap tamir #hilti,hilti tamir


Benzer Firmalar