Huzur Karadeniz Nakliyat


iran caddesi

Telefon1: 0532 734 53 36

Telefon2:

Fax: 0533 400 90 93

Web: www.huzurkaradeniznakliyat.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Huzur Karadeniz Nakliyat kuruluş gününden bugüne dek hizmet ve müşteri memnuniyeti odaklı anlayışıyla hareket ederek taşımacılık sektöründe çağın getirilerine uygun, çözüm odaklı yaklaşımları ile hizmet kalitesini sürekli olarak arttıran kurumsal bir firmadır.

Firmamız nakliyat ve taşımacılık sektöründe gerekli olan ilgili belgelerini eksiksiz olarak bünyesinde barındırmaktadır. Modern araç filosu ile en küçük ofisten başlayarak büyük ölçekli fabrika taşımacılığına kadar hizmet verebilecek farklı tür ve ebatlarda kamyonet, kamyon ve TIR cinsi araçlarla profesyonel hizmeti sektöründe öncü şekilde vermektedir.

Araç filosunda görev alan şoförlerden başlayan, taşıma personeli, asansör operatörü, taşıma eksperi ve sigorta personeli, kesintisiz hizmet içi eğitime alınarak çağın gerektirdiği modern donanım ve teçhizata ilave olarak iş güvenliği ve profesyonel nakliye konularında yeterli bilgi ve deneyime sahip kişilerden oluşmaktadır.

Kurumsal kimliğimizde barındırdığımız birçok özelliğin yanında, taşımacılık hizmetinde müşterilerinin güven ve huzuru firmamız açısından son derece önem arz etmektedir. Mevcut sektördeki birçok firmanın aksine firmamız, hizmet kalitesi ve yenilikçi anlayışını korumakta siz müşterilerimize her açıdan uygun nakliye hizmetini sunabilmek için sirkülasyona ayak uydurmaktadır. Müşterilerimizin kıymetli malzeme ve eşyalarını yıllardır aynı hizmet anlayışı ile huzur ve güven içerisinde taşımanın ve yüzlerce memnun müşteriye sahip olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Evden Eve Nakliyat, Asansörlü Nakliyat, Ev Taşıma, Ofis Taşımacılığı, Şehirler Arası Nakliye, Karadeniz Evden Eve Taşıma

#evden eve nakliyat #asansörlü nakliyat #ev taşıma # #


Benzer Firmalar